Ingredientele potrivite pentru clipe de neuitat

Pentru că momentele speciale din viaţa fiecăruia merită sărbătorite într-un cadru cu totul deosebit, restaurantul Casa Bănăţeană poate fi cea mai potrivită alegere pentru o seară festivă.

Nunţi, botezuri, banchete, zile de naştere şi onomastice sau orice alt motiv de bucurie, toate pot deveni memorabile atunci când ingredientele principale ale unei petreceri reuşite nu lipsesc din „meniul” serii. Situat într-o oază de linişte, la ieşirea din Reşiţa spre Văliug, restaurantul Casa Bănăţeană vine cu o combinaţie irezistibilă între deliciile culinare, muzica bună şi eleganţa sălii, de nerefuzat nici de către cei mai pretenţioşi clienţi. Ambientul rustic al decorului, combinat cu accente moderne, reuşeşte să împace gusturi diferite, iar sala devine potrivită atât pentru o petrecere restrânsă între prieteni, cât şi pentru o nuntă elegantă.

Restaurantul are o capacitate de 160 de locuri, iar pe ringul de dans e loc suficient chiar şi pentru cei mai energici petrecăreţi. Atmosfera relaxantă va fi completată de servirea ireproşabilă a personalului atent, iar singurul lucru mai ispititor decât bunătăţile din farfurie, vor fi preţurile mici, pe măsura oricărui buzunar.

Meniul complex, în care preparatele tradiţionale româneşti se îmbină cu cele din bucătăria italiană, oferă soluţii şi clienţilor mai nehotărâţi, iar cei care ştiu deja exact ce vor, pot veni cu sugestiile de acasă.

Pentru ca nici cea mai mică grijă să nu stea în calea destinderii oaspeţilor, restaurantul beneficiază de un spaţiu de parcare generos.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157628625670691″]