Reșițenilor nu le trebuie bunurile vândute de municipalitate!

Municipalitatea reșițeană se chinuie de ceva vreme să vândă mai multe terenuri și bunuri aflate în proprietatea primăriei. Primele licitații însă au lăsat cu buza umflată autoritățile locale. Reșițenii nu numai că nu cumpără, dar nici măcar nu denotă vreun gram de interes pentru licitațiile organizate de primărie.

Prima licitaţie publică pentru vânzarea unui teren, în suprafaţă de 22.315 metri pătrați, situat pe Bulevardul Republicii nr. 29, nu a avut foarte mult succes. Pentru că niciun ofertant nu s-a arătat interesat, o nouă licitaţie publică va fi programată.

Dezinteresul a fost prezent și la prima licitație pentru scoaterea la vânzare a firului de cupru, în cantitate de 12,7 tone, rezultat din scoaterea din funcţiune şi casarea „Reţea contact tramvai”. Și aici municipalitatea insistă. Astfel că cea de-a doua licitație este deja programată pentru data de 14 octombrie, la ora 14.

Ofertanţii interesaţi să intre în posesia unuia dintre aceste bunuri sunt așteptați să depună documentaţia necesară înscrierii la licitaţie până la data de 14 octombrie, ora 12, la Registratura Direcţiei pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa”.