Reșițenii sunt luați la întrebări de Primărie!

proiect funicular 1
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Municipalitatea solicită sprijinul reșițenilor cu privire la proiectul de regenerare urbană pe care dorește să-l implementeze cu fonduri europene.

Primăria Municipiului Reșița își propune implementarea proiectului de reconversie a funicularului, care include realizarea unei legături între nucleele urbane Govândari și Centrul Civic, inclusiv reabilitarea malurilor râului Bârzava prin crearea unei promenade pietonale cu pistă pentru cicliști, construcția a opt pasarele pietonale pe acest traseu, reconversia funicularului pentru uzul pietonilor și bicicliștilor și înființarea unui punct turistic la baza funicularului.

În acest context, pentru a evalua oportunitatea, este necesară măsurarea interesului locuitorilor din Reșița și al potențialilor turiști față de un astfel de proiect. Prin urmare, municipalitatea a pregătit două chestionare, unul dedicat reșițenilor, și altul pentru persoanele ce ar putea deveni turiști în urma implementării acestui proiect.

Chestionarele se accesează prin linkurile de mai jos:

– pentru rezidenții Reșiței: https://forms.gle/A8FFMKRMXRa4SVT19
– pentru nerezidenți: https://forms.gle/q4AYTa8ZgyvFsD7A9 ”

promovare banner maxagro Muzeul TM

Chestionarele conțin toate informațiile referitoare la proiect și un set de 9, respectiv 11 întrebări. Durata de completare este de maximum un minut.

pod peste barzava

piste de bicicleta

promenada malul barzavei

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/