Reșițenii se lipesc la medalii. Pe podium la Școlarele de lupte (VIDEO)

Școala reșițeană de lupte și-a confirmat din nou valoarea, cu ocazia Campionatului Național Școlar. Cu șase medalii s-au întors acasă luptătorii de la Clubul Sportiv Școlar Reșița.

Secția de lupte a Clubului Sportiv Școlar Reșița a avut un procentaj bun la ediția din acest an a Școlarelor, șase dintre cei opt reprezentanți ai săi în concurs cucerind medalii. Au fost două de argint și patru de bronz, dar noul val de luptători reșițeni promite o ascensiune în anii următori. Pe generația actuală pariază antrenorii emeriți Adrian Dacica și Ilie Ene, dar și mai tinerii lor colegi Florin Dință, Valentin Popescu sau Andrei Franț.

La Școlarele de la Timișoara au urcat pe podium: Eduard Olaru (categoria 58 kg), Alex Brașoveanu (46 kg) – ambii medaliați cu argint; Petrică Ghețău (69 kg), Eric Loidl (76 kg), Casian Zsollei (85 kg) și Iasmina Cega (38 kg) – toți medaliați cu bronz.

Rezultatele sunt foarte bune, ținând cont că din opt participanți șase s-au întors acasă cu medalii. Noi lucrăm în echipă, avem și antrenori tineri care vin din urmă, Valentin Popescu și Andrei Franț. Pentru secția de lupte urmează, în perioada 2-4 iunie, Campionatul Național de cadeți de la Odorheiu Secuiesc, de unde sperăm să venim cu două-trei medalii”, a precizat antrenorul Florin Dință.