Reșițenii, mustrați de autoritățile locale!

Autoritățile locale fac un apel însoțit de avertizări către cetățenii din municipiu. Pentru că îngrijirea spațiilor verzi este ignorată complet de cei mai mulți dintre reșițeni, edilul-șef a decis să treacă la măsuri mult mai drastice.

Fiecare asociație de locatari trebuie să își îngrijească singură un spațiu de cel puțin zece metri din jurul imobilului pe care îl are în administare. De asemenea, și agenții economici sunt vizați pentru spațiile verzi din jurul proprietăților, fie ele personale sau închiriate.

Cum cetățenii reșițeni nu conștientizează această datorie pe care o au față de oraș, autoritățile locale au decis să nu mai facă risipă de resurse pentru a se ocupa și de punerea la punct a spațiilor care ar trebui administrate de oameni. Tocmai de aceea, reprezentanții primăriei se vor mobiliza, nu pentru a face ei treaba cetățeanului, ci pentru a lua măsuri pentru cei care nu înțeleg că înfrumusețarea orașului este o responsabilitate care îi implică și pe ei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Obligația de întreținere este în primul rând a comunității. Cetățenii au datoria de a-și tăia iarba și de a îngriji spațiile verzi pe care le au în proprietate și în administrare. Vom impune și o serie de măsuri care se pot aplica și vor fi aplicate acolo unde se cere. Asociațiile de locatari trebuie să respecte spațiul de 10 metri de lângă imobil care este în administrarea lor și trebuie să se ocupe de el”, a explicat edilul-șef Mihai Stepanescu.

publicitate si promovare online banner maxagro