Reșițenii își plătesc facturile la curent cu un picior în groapă

explo 1000x200

Gropile din fața porții sediului Enel scandalizează din ce în ce mai mulți reșițeni, după ce craterele din asfalt nu mai au mult și îi înghit cu totul. Cine-i responsabil pentru neglijența care transformă strada în teren agricol?

Asfaltul din fața sediului Enel Reșița se află într-o stare avansată de degradare. Chiar dacă buzunarele societății sunt doldora de taxele plătite de cetățeni, dezinteresul a săpat gropane adânci la doar o aruncătură de băț de intrarea principală în sediu. Oamenii sunt nevoiți să facă slalom printre găurile din asflat, iar societatea ridică din umeri, având în vedere faptul că drumul cu pricina aparține de domeniul public.

Astfel, nu mai are relevanță nici lipsa de respect în fața reșițenilor și nici faptul că strada va ajunge în cel mai scurt timp să înghită câte o roată de mașină. Atâta vreme cât drumul este public, Enel îl așteaptă probabil pe primarul municipiului pentru a scoate sapa care să plombeze cratele din fața propriei lor porți. Situația ar putea fi mult mai simplă dacă ar exista măcar un gram de interes care să arunce câte o mână de pământ care să mai peticească din gropi.

Redactorii Express de Banat au încercat să afle din partea reprezentanților Enel dacă au vreo părere cu privire la drumul împânzit de gropi de la intrarea în sediu și dacă au făcut până acum vreo sesizare către administrația locală. Răspunsul primit a fost formal și fără lămuriri. „Drumul de acces situat în imediată vecinătate de Enel Distribuție Banat-Centrul de Exploatare Reșița situat la adresa Bd. Revoluției din Decembrie 1918 nr.3 din municipiul Reșița face parte din domeniul public, nefiind în administrarea Enel”, au explicat reprezentanții departamentului de relații cu publicul.

Ce rămâne de făcut este, probabil, ca administrația locală să se sesizeze singură, având în vedere faptul că Enel stă cu mâinile în sân, timp în care cetățenii își rup picioarele și mașinile prin craterele de pe drumul din fața porții sediului.

banner 970 x 250