VIDEO. Reșițenii din diaspora aleg să investească inspirat ACASĂ

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Chiar dacă sunt la distanță, reșițenii de peste hotare profită de oportunitățile care apar și aleg să investească în orașul de origine.

Reșița se dezvoltă zi de zi și se transformă tot mai mult în acel oraș de munte modern, care are multe de oferit locuitorilor lui. Aici simți confortul și relaxarea pe care doar „acasă” ți-l poate da. În orice alt loc de pe glob, oricât de minunat și oportun ar fi, rămâi cel puțin pentru o vreme un emigrant, un invitat, un oaspete, mai vulnerabil față de cei care trăiesc acolo dintotdeauna.

Apartamentele din City Center Reșița – la mare căutare

„Mai mult decât un bloc de locuințe, un îndemn la schimbare, normalitate și progres”, declară cei ce au ales să achiziționeze un apartament, în cadrul proiectului City Center, care, după experiența acumulată în mulți ani petrecuți peste hotare și cu un simț aparte al bunului gust, sunt extrem de încântați să găsească în orașul natal schimbări majore privind calitatea vieții și soluții adaptate nevoilor actuale și viitoare.

YouTube video

Scopul achiziției unui apartament diferă în funcție de planurile pe termen mediu și lung al fiecăruia. Proiectul City Center este un loz câștigător indiferent de alegere. Poziționat într-o zonă adiacentă pieței centrale a Reșiței răspunde perfect ambelor variante. Când alegerea este pentru a locui, este important să prioritizezi nevoile tale și ale familiei. Dintre cele mai frecvente nevoi sunt apropierea de locul de muncă, de școala sau grădinița celor mici. De asemenea, se dorește ca amplasarea noii locuințe să fie lângă supermarket, farmacie, spital sau alte puncte de interes. Fiecare familie este diferită, astfel că și nevoile sunt diferite. Alegerea este subiectivă.

1000x100 (3)

Dacă scopul achiziționării unui apartament este acela de a investi pe piața de imobiliare din Reșița, atunci cu siguranță un apartament într-o zonă centrală, în singurul proiect rezidențial de top din oraș, este o alegere inspirată, cât mai simplu de închiriat și la un preț foarte bun. În acest fel, amortizarea investiției va fi făcută mult mai repede. Achiziția unui imobil pentru închiriere este o afacere cu multă tradiție în spate, care nu va dispărea prea curând. Investițiile imobiliare sunt una dintre cele mai profitabile afaceri de pe piața din România, acestea funcționând cu succes și în Reșița, unde nevoia de unități de cazare este ridicată.

Investiție acum/Pentru a locui mai târziu

O combinație reușită pe termen lung – O provocare să mixezi trăiri și să experimentezi noi posibilități. Meriți o casă acasă! Reșița este ACASĂ!

„Oricum am privi lucrurile, acesta e un adevăr și chiar dacă am vrea, originile nu ni le putem renega. Așa cum “sângele apă nu se face”, noi vom fi mereu, în primul rând, români. Familia este pentru mulți aici. Prietenii adevărați și vechi sunt în general, tot aici. Orașul tău evoluează. Beneficiază de oportunitățile care apar, chiar dacă ești la distanță!
Când alegi să investești la tine în oraș rămâi conectat la origini, la rădăcinile ce te vor ghida mereu oriunde te-ai afla”, spun reprezentanții City Center Reșița.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/