Reșițeni de toate vârstele – implicați în campania de curățenie din oraș

Crește numărul persoanelor care demonstrează că au înțeles importanța unui oraș curat. Așa se face că inițiativa Primăriei Reșița de ecologizare a municipiului are tot mai mulți adepți, de diverse vârste.

La finalul săptămânii trecute, angajații Primăriei Reșița, alături de cei ai Inspectoratului de Jandarmi Județean și de voluntari, au făcut curățenie la cele cinci intrări în oraș. În aceste zile, campania „Reșița Curată 2021” a continuat prin implicarea elevilor, a cadrelor didactice, a vârstnicilor și a asistaților sociali.

„Mulțumim tuturor celor care, în aceste zile, au răspuns apelului nostru și au făcut voluntariat pentru un oraș curat! Elevii Colegiului Național „Diaconovici Tietz” și cadrele didactice, vârstnici de la Centrul de Bătrâni și persoane asistate social au igienizat o mare parte din zonele cu probleme ale orașului. Este important ca, prin puterea exemplului, să facem cât mai multe persoane să conștientizeze că Reșița Curată este responsabilitatea noastră, a tuturor”, este mesajul administrației locale.

Reprezentanții Primăriei Reșița amintesc totodată că cei care vor refuza să înțeleagă necesitatea păstrării unui oraș curat vor suporta consecințele, iar Poliția Locală va aplica cele mai drastice amenzi de fiecare dată când va fi cazul.