Reşiţeanul Viorel Lolea, numit din nou manager regional de către Răzvan Burleanu!

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, ar urma să semneze în aceste zile un nou contract cu Viorel Lolea, preşedintele AJF Caraş-Severin şi al CSM Şcolar Reşiţa, privind numirea acestuia în funcţia de manager zonal de dezvoltare.

Informaţia a fost publicată aseară, pe surse, de Gazeta Sporturilor, care a oferit şi detalii. Astfel, funcţii de manageri zonali ar urma să primească 16 preşedinţi de asociaţii judeţene de fotbal, pentru zona de sud-vest singurul nominalizat fiind reşiţeanul Viorel Lolea. Durata contractelor este de 6 luni, situaţie în care acestea vor expira la puţin timp după alegerile pentru conducerea FRF, din 18 aprilie 2018. Cei de la gsp.ro susţin astfel că ne aflăm, de fapt, în faţa unei forme mascate de pomană electorală oferită de Răzvan Burleanu votanţilor săi din teritoriu.

În realitate, numirea lui Viorel Lolea în funcţia de manager regional nu este o premieră. Activitatea desfășurată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a fost apreciată de oficialii FRF încă din urmă cu doi ani, la începutul lui 2016 având loc prima numire a lui Viorel Lolea în funcţia de manager pe Regiunea 5 Vest. Acesta avea să coordoneze, astfel, întreaga activitate fotbalistică de pe raza județelor Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara și Arad. Or, în 2016 nici vorbă să fi fost an electoral la FRF!

CITEŞTE ŞI: Viorel Lolea a ajuns manager regional

Conform draftului de contract aflat în posesia celor de la gsp.ro, indemnizația brută lunară a unui manager zonal de dezvoltare va fi de 1.850 de lei. Printre atribuţiile acestuia se află următoarele: implementarea politicii CCA/FRF în teritoriu; să răspundă de regiunea pentru care este desemnat; să propună programe de dezvoltare specifice fiecărui judeţ/regiune; să dezvolte programe pentru atragerea arbitrilor femei şi arbitrilor de futsal. 

1000x100 casa brutarului

Sursă draft contract: gsp.ro.