Reșițean prins în flagrant! S-a crezut expert în metoda „Accidentul”!

explo 1000x200

Un tânăr din Reșița a crezut că se poate îmbogăți înșelând oameni creduli prin metoda „Accidentul”. Planul i-a fost dejucat de polițiști care s-au mobilizat ca în filme pentru a-l prinde în flagrant.

După ce Caransebeșul a fost ținta celor pasionați de metoda „Accidentul”, șarlatanii și-au îndreptat atenția, în acest weekend, spre Oțelu Roșu. Sâmbătă după-amiază, oamenii legii au primit mai multe apeluri de la oameni care fuseseră contactați cerându-li-se bani pentru a salva viața unor cunoștințe, care, chipurile, au fost victime ale unor accidente. Din păcate, o a cincea persoană a fost deja păcălită și le-a oferit escrocilor 3.000 de euro și 10.000 de lei.

Polițiștii au intrat în alertă, iar în scurt timp, telefonul a sunat din nou, la o altă posibilă victimă. Aceștia au organizat un flagrant și au instituit filtre în localitățile Glimboca și Zăvoi, fiind mobilizați și polițiști în civil.

„La locul de întâlnire stabilit și-a făcut apariția un autoturism în care se aflau cinci persoane. A coborât un bărbat, de 22 de ani, din Reșița, care a fost surprins în flagrant, în timp ce primea banii solicitați. Toate cele cinci persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției din Oțelu Roșu”, informează Poliția județului Caraș-Severin.

În urma acțiunii polițiștilor, tânărul din Reșița a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de înșelăciune și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș, cu propunere de arestare preventivă.

banner 970 x 250