Reșița și-a luat revanșa cu SCM Poli. Deocamdată, la turneul de la Turda

SCM Poli Timișoara și CSM Reșița au participat vineri și sâmbătă la un patrulater amical organizat de Potaissa Turda. După cele două victorii timișorene de săptămâna trecută, cărășenii i-au învins pe elevii lui Pero Milosevic în finala mică a turneului amical.

Niciuna dintre bănățene nu a trecut de semifinalele turneului. Vineri, Poli a pierdut cu Minaur Baia Mare la scorul de 28-26, după ce la pauză au condus tot maramureșenii, cu 13-10. Au marcat, pentru timișoreni: Sadoveac, 10 goluri, Cîmpan, 3, Băican, 3, Milosevic, Pribanic și Marjanovic, câte două goluri fiecare, Neamțu, Dragas, Fenici și Năstăsie, 1 gol fiecare. Nici Reșița nu a trecut de gazdele de la Potaissa, care au câștigat cu 34-31, iar în aceste condiții, bănățenele au disputat finala mică sâmbătă.

Cărășenii s-au impus în meciul direct, la scorul de 30-26, după ce la pauză, echipa lui Ilie Vaidasigan a condus cu 18-14. Pentru Poli, au înscris: Pribanic, 6 goluri, Marjanovic 5, Sadoveac 3, Șomlea, Cîmpan și Năstăsie, câte 3 goluri fiecare, Păiuș, Milosevic și Dragas, 1 gol fiecare. Pentru reșițeni, au marcat: Ignat, 8 goluri, Santeiu, 4, Trifkovic, 3, Rohozneanu și Vulpe, câte 3, Dediu, Mledenciu și Starchenko, câte 2, Heimbach, Daia și Bărbuș, 1 gol fiecare. Pentru Poli săptămâna viitoare urmează două amicale la Oroshaza.