Reșița și-a luat revanșa cu Poli! Naționala de handbal masculin continuă drumul spre Mondial

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

După ce vineri, Poli a câștigat amicalul jucat la Timișoara cu Reșița, a doua zi, elevii lui Bojan Butulja și-au luat revanșa acasă. Cărășenii s-au impus cu 28-27 în al doilea meci de verificare. Tot în acest week-end, naționala României a obținut calificarea în faza a doua a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2021.

Reșița și Poși au făcut un meci mult mai echilibrat în Banatul Montan față de cel jucat în orașul de pe Bega. Poli s-a instalat la conducere după opt minut de joc, iar la pauză a intrat cu avantajul bun de 18-14. Repriza a doua a schimbat însă coordonatele partidei. Elevii lui Pero Milosevic au avut 9 minute fără gol, timp în care scorul s-a dus de la 16-21 la 22-21. Finalul a fost echilibrat, cu un ultim atac al timișorenilor apărat dintre buturile reșițene. Au înscris pentru Reșița: Dobra 6, Bahan 5, Ignat 5, Belchite 4, Mledenciu 3, Dediu 1, Laslo 1, Starchenko 1, Barbus 1, Santeiu 1. Pentru Poli, au marcat:Păiuș 9, Marjanovic 5, Șomlea 3, Cîmpan 3, Năstăsie 3, Milosevic 1, Neamțu 1, Rusu 1, Baican 1.

untitled design set 970x90 px

Naționala României de handbal masculin a obținut deja biletele pentru a doua fază de calificări la Mondialul din 2021, deși a jucat doar două meciuri din trei la turneul din Italia. În primul joc, tricolorii s-au impus cu 29024 cu Georgia. În acest joc, Cristian Fenici de la Poli a marcat 5 goluri, iar timișoreanul Alexandru Șimicu, acum legitimat în Franța, a înscris 3 goluri. Apoi, România s-a impus cu 32-21 cu Kosovo, meci în care Fenici a dat 1 gol, iar Șimicu nu a marcat. Jocul rezultatelor face ca România să nu mai depindă de jocul cu Italia.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/