Reșița se face iar de râs! Campionii de la Rio, scoși la lopată prin parcurile înzăpezite!

Sportul cărășean se stinge din cauza nesimțirii, hoției și legilor proaste pe care le-au făcut politicienii noștri, legi care îi condamnă pe sportivi să se pregătească în mizerie și să trăiască din câțiva lei pe lună!

Municipiul reședință de județ care a organizat până mai ieri rugi, chefuri țigănești și târguri de legume și animale pe terenul de atletism a avut doi reprezentanți la ultima ediție a Jocurilor Olimpice și unul la precedenta. Asta, deși nu a investit mai nimic în ei. Marius Cocioran și Narcis Mihăilă s-au antrenat prin parcuri nu numai datorită specificului probei de marș, ci pentru că efectiv nu ar fi avut unde în altă parte. Ei bine, acum aceștia nu se mai pot pregăti pentru competiții, pentru a urca pe podium cu emblema Reșiței pe piept, nici măcar în parcuri. În Parcul Copilului, din cartierul Intim, pentru că despre el este vorba. Aleile acestuia sunt pline de gheață, chiar dacă de la ultima ninsoare au trecut zile bune. Riscul de accidentări este uriaș și cum nimeni n-are de gând să intervină pentru îndepărtarea stratului de gheață, atleții de la CSM și Universitatea Reșița au pus mâna pe lopeți și s-au apucat de treabă. „Muncim, ca să putem să ne pregătim!”, au fost cuvintele lui Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reșița. Puține, dar suficiente pentru a-i înțelege amărăciunea și frustrarea.


Reșița s-a făcut încă o dată de râs, ca de atâtea alte ori, demonstrează că nu știe să-și prețuiască valorile, ba dimpotrivă, le batjocorește și își aduce aminte de ele doar atunci când vin acasă cu medalii. Când politicienii bagă câțiva lei din bugetul public într-un plic și rânjesc în poze de parcă lor li s-ar cuveni totul!