Reșița se distrează în Liga a II-a [FOTO]

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de fotbal feminin Banat Girls Reșița a surclasat-o duminică pe Atletic Drobeta Turnu Severin, scor 9-1, într-un meci din Liga a II-a și continuă să spere la promovarea pe prima scenă.

Fetele antrenate de Daniel Amariei au făcut un nou meci excelent pe sinteticul din Valea Domanului și s-au impus de o manieră categorică. Scorul de pe tabela de marcaj face inutil orice alt comentariu legat de joc, un joc care a curs într-o singură direcție și care putea consemna o diferență chiar mai mare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157682404739205″]

„Fetele au demonstrat că pot, au trecut peste meciul cu Aradul și am legat două victorii. Ne bucură foarte mult jocul echipei, am jucat foarte bine. Mai avem șanse la promovare, întâlnim pe 22 aprilie echipa de pe locul doi, pe teren propriu, pe Râmnicu Sărat. Dacă vom prinde aceeași formă și vom face un meci mare sunt sigur că vom câștiga. Sunt foarte mulțumit de fete, de atitudinea lor în teren”, a declarat la finele partidei Daniel Amariei.

untitled design set 970x90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679069621044″]

Banat Girls, echipă care se bucură de sprijinul totoal al lui Daniel Surdu și Silviu Lupu, manager de proiect, ocupă locul trei în clasament, cu 21 de puncte, cu trei mai puține decât Atletic Onix și patru decât liderul Piros Security.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/