Reșița, promovată pe micile ecrane din toată țara! Matinalii Răzvan și Dani, adevărați ambasadori ai orașului natal!

po 1000x100px (3)

Fac adesea glume vis a vis de orașul în care s-au născut, dar nu uită să puncteze părțile lui frumoase și inițiativele care îl scot din anonimat. Într-o emisiune recentă, Răzvan și Dani de la „Neața” l-au făcut mândru pe Nelu Popa.

Și-au făcut un obicei ca periodic, în emisiunile pe care le moderează, matinalii de la „Neața” să facă vorbire despre orașul lor natal, Reșița. Nu se feresc de autoironie, dar nici de promovarea municipiului, de câte ori se ivește un proiect aparte. Așa s-a întâmplat săptămâna aceasta, când Răzvan Simion și Dani Oțil au prezentat pe micile ecrane două proiecte „de sezon”, derulate de Primăria Reșița.

Vorbele celor doi reșițeni au fost preluate de primarul Nelu Popa, care le-a postat pe Facebook:

Imaginile au fost însoțite de un mesaj de suflet, avându-i ca destinatari virtuali pe cei doi moderatori de la Antena 1:

banner 1000 x 100 hd

„Aceşti doi reşițeni şi-au făcut un obicei în a vorbi o dată pe lună despre oraşul lor natal! Sunteți extraordinari! Vă mulțumesc pentru că sunteți adevărați ambasadori ai Reşiței şi pentru că le arătați tuturor şi partea frumoasă a acestui oraş. #neatacurazvansidani #daniotil #razvansimion”.

Dacă Răzvan ajunge mai rar în zonă, Dani nu ezită să se fotografieze de câte ori trece pe acasă, fiind un fan declarat al petrecerilor organizate la Văliug. În luna mai, cei doi prezentatori simpatici au fost la Colegiul Național „Traian Lalescu” pentru a aniversa 20 de ani de la terminarea liceului. Ediția „Neața” a fost atunci una specială, fiind realizată la Reșița.

CITEȘTE ȘI: Răzvan și Dani au răspuns „Prezent!” la strigarea catalogului… și după 20 de ani [FOTO/VIDEO]

03 britannia 1000 x 100 gif