Răzvan și Dani au răspuns „Prezent!” la strigarea catalogului… și după 20 de ani [FOTO/VIDEO]

po 1000x100px (3)

Simpaticii matinali Răzvan și Dani de la Antena 1 s-au întors azi acasă, la Reșița, direct în curtea fostului Liceu de Matematică-Fizică, pentru a sărbători 20 de ani de la absolvire.

Gazdele emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” s-au reîntâlnit astăzi cu profesorii și colegii de clasă, pentru a marca cei 20 de ani de la terminarea liceului. Colegi încă din grădiniță, cei doi prezentatori, activi pe micile ecrane de mai bine de 10 de ani, au reușit să devină brandul celei mai îndrăgite emisiuni matinale, show-ul care aduce buna dispoziție și originalitatea prin fiecare ediție difuzată.

Cu ștafeta predată, acum 10 ani, de către Horia Brenciu, cel are i-a și înlocuit astăzi, în platoul Antena 1, pe cei doi prieteni, Răzvan și Dani au crescut și au atins faima nu doar datorită emisiunii de succes, ci și prin alte proiecte în care s-au implicat în decursul anilor. Cu multe emoții și cu un bagaj de amintiri de pe băncile școlii, momentul revederii i-a găsit pe toți cei prezenți în curtea actualului Colegiu Naţional „Traian Lalaescu“ pregătiți pentru încă un eveniment de neuitat, transmis în direct, în cadrul unei ediții speciale moderate de Horia Brenciu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157691457593450″]

Emoțiile sunt foarte mari pentru noi, mai ales că pe unii colegi nu i-am mai revăzut chiar de 20 de ani. Suntem bucuroși că am prins și festivitatea de premiere, moment de care ne leagă atât de multe amintiri, mai ales că pe vremea noastră trebuia să participăm neapărat la acest careu, unde se ofereau premiile și unde de fiecare dată am obținut doar mențiune”, a declarat Dani Oțil, pentru Express de Banat.

1000x200 dacus 02

„Când «Neatza» a împlinit 7 ani, am vrut să transmitem de la Reșița, dar un cod roșu de ninsoare ne-a ținut cantonați în București. De mult am încercat întoarcerea asta, acum ne-a și ieșit. Ne-a ajutat foarte mult echipa care stă în spatele proiectului Neatza, dar și «bunicul nostru» Horia Brenciu”, a spus Răzvan Simion.

Pentru Dani Oțil, întâlnirea de 20 de ani a fost o ocazie cu dublă semnificație: a reîntâlnirii cu profesorii și colegii, pe de o parte, a reîntoarcerii în orașul natal, pe care a mărturisit că l-a găsit cam pustiu, din cauza faptului că foarte mulți au plecat, iar pe de altă parte, momentul confirmării că a reușit să își îndeplinească toate obiectivele propuse în perioada adolescenței.

Dani Oțil a vorbit pentru expressdebanat.ro despre acest eveniment, dar și despre orașul natal:

YouTube video

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px