Reșița, pe primul loc! În Valea Domanului se pregătește promovarea!

Șase meciuri consecutive fără înfrângere au adus-o pe CSM Reșița pe prima poziție a clasamentului Seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal. Rosso-nerii s-au instalat în premieră în fotoliul de lider după victoria de astăzi cu Mama Mia Becicherecu Mic (scor 2-0), rezultat coroborat cu eșecul suferit de Național Sebiș la Giarmata.

CSM Reșița îi face astfel pe fani să viseze frumos și să se gândească de pe acum la promovarea în eșalonul al doilea. Elevii lui Leontin Doană au continuat seria rezultatelor pozitive și acest succes înregistrat în deplasare vine să confirme perioada bună pe care o traversează formația din Valea Domanului. Milorad Banac (min. 2) și Alexandru Coviț (min. 50) au semnat cele două reușite ale rosso-nerilor, într-un meci dominat autoritar de CSM Reșița. Echipă care a ajuns pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte (24) cu fostul lider, Național Sebiș.

„A fost un meci la fel de greu ca toate celelalte, pe un teren foarte greu. A fost un meci de angajament, dar până la urmă băieții mei și-au făcut datoria. Adversarul nostru n-a avut nicio ocazie, noi am mai ratat câteva oportunități de a înscrie, dar totul e bine când se termină cu bine. Chiar după meci am aflat că suntem pe primul loc. Dar e mult până departe, nu ne îmbătăm cu apă rece. Și băieții rămân cu picioarele pe pământ, am spus, avem ca obiectiv locurile 1-6. Dacă se ivește ocazia să fim acolo sus, nu ne dăm la o parte. Noi abordăm fiecare meci la victorie, dacă ne ajută și rezultatele celorlalte echipe, e OK”, ne-a spus antrenorul Leontin Doană.

„Felicit băieţii şi întreg staff-ul pentru această victorie, dar şi pentru întreg parcursul din acest campionat. Suntem pe primul loc, e locul pe care Reşiţa trebuie să-l ţintească tot timpul şi pe care îl merită. Nu vă ascund că acesta este obiectivul cu care am venit în Valea Domanului, chiar dacă am preferat să vorbesc mai puţin despre asta. E normal să ne gândim la promovare, deşi mai sunt multe, foarte multe de pus la punct, atât la echipă, cât şi la nivel organizatoric sau în ceea ce priveşte baza sportivă. Le mulţumesc totodată suporterilor care ne-au susţinut şi astăzi, dar şi celor care susţin financiar această echipă”, ne-a declarat Viorel Lolea, președintele CSM Reșița.

Toată lumea este optimistă și chiar entuziasmată în Valea Domanului, după ce echipa nou-promovată a ajuns pe primul loc. În plus, în anturajul rosso-nerilor se vorbește că în această iarnă vor întări echipa nume importante de jucători.

CSM Reșița a început meciul de la Becicherecu Mic în alcătuirea: Zimmermann – A. Săndescu, Banac, Doda, Negrei – Costescu, Breșneni, Bloju, Liuba – A. Coviț, Beloescu. Au mai intrat: Ciucur, Muselin, Țoțu, Buzdugan.

Celelalte rezultate înregistrate vineri:
ACS Poli Timişoara II – CSM Lugoj 3-2
Unirea 1924 Alba Iulia – UTA Bătrâna Doamnă II 1-0
Millenium Giarmata – Naţional Sebiş 2-1
Pandurii Târgu Jiu II – Performanţa Ighiu 4-0
Sâmbătă, de la ora 14:00, sunt programate meciurile: Industria Galda – Ripensia Timişoara și Gloria Lunca Teuz Cermei – CNS Cetate Deva.