Reșița mai frumoasă, Reșița transformată cu ajutorul Termoconstruct!

termo 1
explo 1000x200

Încă două puncte cheie prind culoare în orașul de pe Bârzava: Grădinița Dumbrava Minunată și Școala Gimnazială Nr. 8. Semnătura – profesioniștii de la Termoconstruct.

Vor deveni două dintre cele mai moderne instituții de învățământ din municipiul Reșița și asta pentru că cele două clădiri, ale căror proiecte au fost câștigate de către Primăria Reșița, sunt pe mâna specialiștilor, cei care le transformă și le aduc la standarde europene. Grădinița Dumbrava Minunată și Școala Gimnazială Nr. 8 vor beneficia de dotări ultramoderne, de la acoperiș nou, țevi de apă, cămine de canalizare, la geamuri noi, sisteme de încălzire și aer condiționat, până la fațade noi, săli de curs, toalete și holuri complet renovate.

Locul în care visele prind aripi, iar copilăria este zugrăvită în culorile curcubeului, Grădinița Dumbrava Minunată s-a bucurat de: consolidare parter, reabilitare termică – placare fațadă cu vată bazaltică de 10 cm, înlocuire tâmplărie PVC, înlocuire învelitoare țiglă, finisaje interioare – gletuire, zugrăvire pereți și tavane, montaj covor PVC pe toată pardoseala interioară, refacere instalații electrice, sanitare, termice, înlocuire uși interioare cu uși PVC . Valoarea proiectului a fost de: 3.793.509, 76 + TVA

Cu lucrarea predată la cheie, de către constructorul Termoconstruct, unitatea de învățământ se mândrește atât din punct de vedere estetic, cât și al utilităților moderne de care dispune de acum, totul pentru ca cei mici, dar și cadrele didactice să se bucure de tot confortul necesar.

Ideile s-au transformat în fapte și pentru Școala Gimnazială Nr.8 din Reșița care, de asemenea, a beneficiat, pe lângă lucrările de reabilitare termică, amenajare interioară, înlocuire învelitoare și instalații similare ca și la Dumbrava Minunată, și de construcții noi, printre care se numără: extindere sala de sport, extindere clădire destinație Creșă P+ 1 , extindere clădire principală cu două anexe, casa de scară și lift P+ 2, amenajare teren de sport, pavare curte interioară și alei cu dale de pavaj. Costul total al acestui proiect a fost de: 9.831.916, 7 lei + TVA, iar panglica de inaugurare va fi tăiată în luna iulie a acestui an.

cp01

Firma de construcții Termoconstruct nu se mândrește doar cu aceste două proiecte, bifând în portofoliu și reabilitarea Fântânii Cinetice din centrul Reșiței, o fântână care așteaptă cu nerăbdare să-și arate noua față. Tot la categoria „Facem Reșița mai frumoasă” se înscrie și lucrarea de pe Bulevardul I.L. Caragiale din municipiul Reșița, acolo unde imobilele de la 6 scări au beneficiat de anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm. De asemenea, s-a schimbat și tâmplăria, acolo unde a fost cazul, s-a decopertat șarpanta, s-au pus pervaze și toate cele necesare, rezultatul fiind atât unul de schimbare la față al imobilului, cât și unul practic pentru toți cei care locuiesc în acest blocuri turn.

Termoconstruct este autorul de succes al proiectelor: Cămin Cultural Bocșa, Cinematograf Bocșa, Parc Central Bocșa, Unitate I.S.U Caransebeș, dar țintește și mai sus, și va fi parte din seria de lucrări a proiectului de mobilitate urbană și a reinventării cartierului Mociur.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

„Investim în Parcul Industrial de pe Valea Țerovei, în două hale și o clădire de birouri, un proiect ce va depăși 1 milion de euro“, a precizat Samuel Barbu, administratorul Termoconstruct.

termo 3

termo 6

termo 5

termo 9

termo 8

termo 4

banner maxagro