Reșița, mai aproape de un spital județean nou!

ioan popa

Proiectul noului spital județean este gata. Se fac demersuri pentru eliberarea autorizației de construcție, anunță primarul Ioan Popa.

Luna aceasta se vor deschide două noi axe de finanțare care vor permite Primăriei Reșița și Consiliului Județean Caraș-Severin să facă încă un pas spre dezideratul comun: cel de construire a unui spital județean nou în municipiul de pe Bârzava. Eliberarea autorizației de construire dovedește, potrivit declarațiilor primarului Reșiței, că proiectul este unul matur, gata să fie scos la finanțare.

1000x200 dacus 02

„Ne-a parvenit documentația pentru spital, urmează eliberarea autorizației de construcție, iar acest lucru se va întâmpla într-o săptămână. Eliberarea autorizației dovedește că proiectul este deja matur. În spațiul public au apărut referințe legate de un ghid și de faptul că se vor deschide finanțări pentru spitale noi. Noi suntem cu documentația gata, o vom depune! În luna iunie se vor deschide aceste axe de finanțare și vom fi pe liste. Cred că suntem singurul municipiu sau singura entitate, Primăria Reșița în parteneriat cu Consiliul Județean Caraș-Severin, care propune realizarea unui spital județean nou, pe un proiect care să aibă deja autorizația de construcție în mână.”, a declarat, zilele trecute, primarul Ioan Popa.

publicitate si promovare online banner maxagro