Reşiţa a jucat economicos la Cluj

HC Caraş-Severin s-a impus astăzi pe terenul Universităţii Cluj, cu scorul de 31-25, într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Cu gândul la meciul de runda viitoare cu campioana ultimilor ani, HC Caraş-Severin nu a făcut astăzi deloc risipă de efort în deplasarea de la Cluj, în care a întâlnit ultima echipă a clasamentului. Elevii lui Aihan Omer au jucat foarte economicos, dar chiar şi aşa s-au impus la o diferenţă de şase goluri. Tinerii handbalişti ai Universităţii au încercat să profite de lipsa de concentrare din tabăra reşiţeană şi s-au ţinut bine de tot în primul sfert de oră. Greşelile mari le-au făcut în debut reşiţenii, Vulpe ieşind de pe teren după doar zece minute ca urmare a unui fault dur, sancţionat cu roşu direct. Până în finalul partidei experienţa cărăşenilor a făcut diferenţa, spre bucuria galeriei, care a fost şi de data aceasta alături de favoriţi.

În runda următoare, în Sala Polivalentă din Reşiţa, HC Caraş-Severin primeşte vizita lui HCM Constanţa, echipă desfiinţată în grupele Ligii Campionilor de ungurii de la Vezprem.