Metalul Bocşa, lider în campionatul judeţean

Echipa pregătită de Vali Ciucur este, fără îndoială, surpriza plăcută a acestei ediţii a Ligii a IV-a de fotbal. Bocşenii au câştigat toate cele opt meciuri jucate şi sunt primii în clasament.

Metalul are un start excelent de campionat, cu victorii pe linie, iar primul suporter al echipei, primarul Eugen Cismăneanţu, visează chiar la promovare. La Bocşa se joacă însă fotbal de plăcere, investiţiile sunt puţine şi edilul-şef poate părea puţin euforic după aceste opt victorii consecutive. “Le mulţumim jucătorilor, antrenorilor şi celor din staff-ul administrativ. Echipa de fotbal trebuie să redevină o emblemă a oraşului şi merită să fie sprijinită. Fac apel la mediul de afaceri din oraş să se implice în susţinerea echipei. Fotbaliştii intră pe teren şi joacă pentru oraş fără să fie remuneraţi, astfel că orice sprijin e binevenit. Primăria asigură cheltuielile cu deplasările şi organizarea meciurilor de pe teren propriu, dar nevoile unei echipe de fotbal sunt mult mai mari. M-aş bucura să vină lângă Primărie şi oameni de afaceri şi, de ce nu, să ţintim promovarea. Nu e ăsta obiectivul impus echipei, dar dacă se poate ar fi păcat să nu profităm”, a declarat primarul Cismăneanţu pentru Express de Banat.

Bani de la bugetul local

Bocşenii au învins CS Moldova Nouă cu 2-1 în ultima etapă consumată din campionat şi au profitat de pasul greşit făcut de marea favorită la câştigarea titlului de campioană judeţeană, Voinţa Lupac, astfel că s-au distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului. “Vreau să mulţumim firmei EnergRom, proprietara bazei sportive pe care echipa susţine meciurile de acasă şi se antrenează. Vreau să vă spun că ne pune la dispoziţie stadionul gratuit, ceea ce ne ajută foarte mult”, a mai spus Cismăneanţu. Bugetul alocat de Primăria Bocşa şi Consiliul Local pentru turul de campionat este de 25.000 de lei.

Runda viitoare, programată sâmbătă, Metalul Bocşa joacă în deplasare cu Semenicul Văliug, o echipă de mijlocul clasamentului.