Reșița în mișcare! Ștafetă pentru copii, bunici și părinți

female athlete swimming in pool

Municipalitatea vine cu o propunere inedită pentru reșițeni, la început de octombrie. Un concurs de înot dedicat copiilor, bunicilor și părinților.

Sâmbătă, 1 octombrie, în cadrul Complexului Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster” din Reșița, cu începere de la ora 11.00, se va organiza „Cupa Toamnei ”, un concurs de înot dedicat familiilor.

Evenimentul face parte din proiectul „Reșița în mișcare – sport pentru toate vârstele”, acțiune demarată de Primăria Reșița  cu scopul de a oferi reșițenilor o alternativă de a petrece timp de calitate împreună cu familia.

„Pentru administrația locală reprezintă o bună oportunitate de a promova  practicarea înotului, atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților, cu atât mai mult cu cât înotul este unul dintre cele mai apreciate și recomandate sporturi datorită efectelor multiple pe care acesta le are asupra sănătății.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Pe lângă probele tradiționale de înot, la „Cupa Toamnei ” se vor organiza și probe de echipe dedicate familiilor – ștafeta, cu părinți şi copii, respectiv ștafeta celor trei generații, incluzând părinții, copii şi bunici.

Persoanele interesate se pot înscrie până în data de 28 septembrie, de luni până vineri, între orele 7.00 – 22.00,  fie personal,  la sediul bazinului olimpic, fie prin telefon, la numărul 0255 215 215.