Reșița fotbalistică e o rușine! Plecați cu toții, profitorilor!

Așa-zișii oameni de fotbal plătiți de Consiliul Local Reșița să descopere tinere talente și să ofere Văii Domanului o echipă de eșalon superior alcătuită din produsele propriei pepiniere și nu din „mercenari” continuă să se facă de râs. Dinozaurii care nu se mai dau plecați și stau la ciupeala părinților ce visează în zadar că-și vor vedea cândva copiii mari fotbaliști se simt vânați și acuză mocirla în care au intrat. Din proprie inițiativă!

 

Reșița fotbalistică a ajuns la cel mai jos nivel posibil. A realizat marea performanță ca, după două încercări eșuate, să se bată la promovare în campionatul județean cu comuna Lupac! CSM Școlar, că aceasta este noua echipă-fanion a orașului, e lider în clasament, ceea ce e și firesc având în vedere bugetul uriaș pe care clubul îl are la dispoziție în comparație cu toate celelalte echipe de fotbal din Caraș-Severin la un loc. Nu mai aducem în discuție baza sportivă și materială. Ar fi în zadar să discutăm despre cei zece antrenori de la Școlar, despre sutele de juniori, despre stafful administrativ excesiv sau despre adversarii rosso-nerilor în Liga a IV-a. Fără a-i desconsidera, trebuie spus că majoritatea vin direct la meciuri, de la coasă sau de la sapă. Cei mai norocoși, de la alte locuri de muncă mai puțin solicitante, care le oferă șansa la vreo două antrenamente pe săptămână. Cu alte cuvinte, Școlarul nu ar trebui să aibă adversar în campionatul județean. Ei bine, pentru marii șefi din Valea Domanului lucrurile nu stau deloc așa. Echipa Reșiței e pur și simplu furată de Asociația Județeană de Fotbal! Conspirația împotriva Școlarului e clară, nu e loc de nicio interpretare. Toată lumea trage sfori pentru ca Școlarul să nu promoveze! Ceva mai penibil nu poate exista, tocmai de aceea, aleșii locali, care răspund de felul în care cheltuie banii orașului, ar trebui să-și miște fundurile până la Stadionul „Mircea Chivu” și să se lepede de toți amatorii și profitorii care își bat efectiv joc de emblema orașului.

 

Conducerea CSM Școlar, că acolo nimeni nu-și poate asuma nominal vreo responsabilitate, a revenit cu noi amenințări după ce inițial anunțase că retrage echipele din campionatele AJF. De data asta vrea să-i bage în pușcărie pe cei care pun piedici echipei în marșul triumfător spre Liga a III-a. Pentru a nu exista niciun fel de comentariu, redăm în cele ce urmează comunicatul semnat de conducerea clubului reșițean, în fapt, o instituție publică din subordinea Primăriei Reșița:

„Conducerea Clubului Sportiv Municipal Școlar Reșița, prin acest comunicat revine și roagă membrii afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin să ia atitudine și să nu tolereze încălcarea voluntară a regulamentului. Totodată, aduce la cunoștință iubitorilor de fotbal, despre ilegalitățile pe care Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin continuă să le facă prin ,,personaje” ușor de manipulat, cu sarcini bine stabilite, puse intenționat în posturile cheie.

 Rușine conducerii Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, pentru modul în care coordonează fotbalul din județul nostru și pentru parțialitatea de care dă dovadă, prin acordarea în mod abuziv și nemeritat de favoruri echipelor agreate. Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin ne dovedește încă o dată că Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice chiar nu contează și că acesta poate fi încălcat cu intenție sau din necunoștință de cauză, fără niciun fel de regret.

Ezitarea comisiilor de specialitate din cadrul AJF în a lua o decizie referitoare la refuzul echipei FC Voința Lupac de a intra pe teren și de a juca meciul programat  în campionat (etapa IX) cu echipa gazdă  AS Metalul Bocșa, în final s-a materializat prin decizia ilegal dată de Comisia de Apel, care a demonstrat încă o dată că, în fotbal regulamentele se pot ignora fără nici un fel de problemă.

În primul rând, văzând prevederile art. 49 din ROAF al FRF, vă facem cunoscut că Secretarul general al AJF Surdu Daniel și dl.Corocan Cornel nu pot fi membri ai instanțelor disciplinare, respectiv membrii Comisiei de Apel, întrucât sunt angajați ai Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin ori, membrii instanțelor disciplinare, conform legilor din fotbal, ar trebui să fie independenți și să se supună numai statutelor și regulamentelor care le reglementează activitatea.

Soluția dată de comisia constituită cu nerespectarea prevederilor legale, denotă faptul că membrii acesteia sunt persoane care nu cunosc și nu respectă regulamentul. De altfel, vrem să știm dacă președintele AJF-ului cunoaște aceste aspecte.

Deci, din start legalitatea acestei comisii, care nu știm în baza cărui regulament a fost constituită, ne determină să gândim că, decizia a fost luată în necunoștință de cauză sau cu un scop bine stabilit și pentru faptul că anulează fără temei legal hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul aceleiași instituții.   

Poate reprezentantul legal al AJF va răspunde la aceste întrebări și ne va lămuri cu privire la situația creată, referitor la constituirea ilegală a Comisiei de Apel și la decizia luată cu încălcarea prevederilor legale, care prin atitudinea iresponsabilă, nu face altceva decât să dezamăgească iubitorii fotbalului și să pună într-o situație foarte proastă Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

,,Felicităm” AJF-ul pentru că a reușit să dovedească că poate să marcheze cu ușurință din poziție neregulamentară. 

1000x100 casa brutarului

Facem cunoscut comisiei ilegal constitutită că, decizia luată trebuie să cuprindă printre altele temeiul de fapt și de drept care au dus la admiterea recursului și în consecință la rejucarea partidei dintre FC Voința Lupac – AS Metalul Bocșa. Dacă decizia comisiei nu este motivată în fapt și în drept, putem spune că hotărârea este netemeinică și nelegală.

Învederăm membrilor din Comisia de Apel că din probatoriul aflat la dosar, rezultă cu certitudine că echipa din Lupac a refuzat să intre pe teren și să joace meciul programat  în campionat cu echipa gazdă  AS Metalul Bocșa,  fapt reglementat de prevederile art.16 lit.d din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice al AJF CS, care spune că  ,,Echipele nu se pot prevala de lipsa arbitrilor delegați pentru a refuza începerea jocului ………….”. Ori, conform art.14 C.7 din Regulamentul Disciplinar al AJF CS, se sancționează cu pierderea meciului prin forfait (3-0) echipa care nu execută dispozițiile date de arbitru, în legătură cu desfășurarea regulamentară a jocului și care are ca efect neînceperea sau nereluarea jocului.  

 În acest sens, din respect pentru iubitorii de fotbal și membrii AJF rugăm Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin prin reprezentanții săi, să dea un răspuns și să ne documenteze referitor la articolul din regulament care a permis Comisiei de Apel să dea rejucarea partidei precum și să aplice sancțiunile respective.

Vorbim sau nu de fapte penale comise de ,,executanți” care au și calitate de angajați în cadrul AJF CS?. Dar la această întrebare, ne vor răspunde cu siguranță organele abilitate.

Încheiem prin a ruga membrii afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, precum și iubitorii de fotbal să ia atitudine, să nu tolereze încălcarea regulamentului să nu permită persoanelor rău intenționate să terfelească imaginea sportului rege. Rugăm echipa AS Metalul Bocșa să reacționeze, să nu admită încălcarea regulamentului, iar împreună să luăm atitudine pentru ca drepturile noastre să fie respectate. De asemenea, cerem celor responsabili pentru încălcarea  ROAF-ului, să părăsească această disciplină sportivă și să lase loc persoanelor competente care știu să promoveze spiritul de fair-play și sunt capabile să ia decizii în spiritul și litera legii”.

 

Hoție sau prostie?!

De unde această reacție?! Oficialii din Valea Domanului se leagă de o serie de decizii luate de comisiile AJF vizavi de meciul ce ar fi trebuit să le pună față în față pe Metalul Bocșa și Voința Lupac. Lucrurile sunt doar aparent complicate. CSM Școlar și-ar dori ca marea rivală din comuna Lupac să piardă cu 0-3 meciul respectiv deoarece ar fi refuzat să joace. Numai că nu e chiar așa. Fotbaliștii de la Voința și cei de la Metalul au ieșit împreună pe gazon pentru a se încălzi. Nu au apărut, în schimb, arbitrii, și asta pentru că unul dintre ei a uitat să ajungă la stadion. După aproximativ 15 minute peste ora oficială de start, echipele s-au retras la vestiare, iar fotbaliștii Lupacului și-au dat ghetele jos și au plecat acasă. Arbitrii, fie ei și în formulă incompletă, nu au intrat pe gazon pentru a fluiera startul jocului, astfel că nu se poate vorbi despre refuzul Voinței de a juca partida. Oficialii Școlarului o țin însă pe-a lor. AJF-ul îi fură! La AJF a fost o mocirlă adâncă și urât mirositoare și mai e enorm de lucru pentru ca situația să se schimbe total. Cei din Valea Domanului au cunoscut însă foarte bine acest aspect și tocmai ei au cerut să intre în mocirlă, deși existau alternative mult mai bune.

Hoțul strigă hoțul!

„Meciul respectiv nu a început și nu s-a sfârșit. Arbitrul de centru și nici asistentul prezent la meci nu au ieșit pe gazon, așa cum ar fi trebuit. S-a luat o decizie în spiritul fair-play-ului. Cum să sancționezi o echipă cu pierderea unui joc în condițiile în care nu are nicio vină? Comisia e legal constituită, e validată de Comitetul Executiv. Legat de componența Comisiei de Apel, de ce nu au contestat acest aspect la momentul în care a fost întrunită? A fost termen de 30 de zile în care putea fi contestată. Nu știu de ce, dar am impresia că hoțul strigă hoțul! Nu știu cine e în spatele acestei reacții, cine este «Conducerea CSM Școlar». Nu era normal să semneze acest comunicat un președinte, un director, că altfel mă pot gândi că e trimis de Primăria Reșița?! Repet, a fost o greșeală de organizare și de arbitraj”, a comentat Daniel Surdu, secretarul AJF Caraș-Severin.

Comunicatele care nu au ajuns niciodată!

De ani buni, jurnaliștii din Caraș-Severin așteaptă comunicate de presă semnate de conducerea CSM Școlar din care să afle altceva, lucruri cu adevărat importante. De ce echipa de Liga a IV-a se plânge că nu are cu cine juca și apelează la tot felul de împrumuturi sau readuce pe teren jucători ce se lăsaseră de mult. De ce clubul nu a înscris vreo echipă în campionatele de elită ale juniorilor? De ce nu ne calificăm la fazele finale? De ce nu avem decât rareori copii selecționați la loturile naționale sau la reprezentativa județului? De ce au mai mulți cluburile din Caransebeș sau Moldova Nouă? De ce antrenorii de la CSM Școlar nu sunt ceruți de nimeni, nici măcar la Liga a III-a? De ce pleacă puținii puști talentați la alte cluburi? Să fie bani negri?! De ce antrenorii se mănâncă între ei? De ce miroase îngrozitor în preajma terenului sintetic? De ce gazonul e praf? Tot conducerea CSM Școlar ne poate spune cum s-a driblat legislația și s-au ocupat funcții de conducere fără vreo diplomă de studii superioare. Interesant ar fi de știut și câți bani se adună de la părinții juniorilor sau câți piloși aveți în curte. Ar mai fi o mulțime de întrebări la care dacă ne-ați răspunde probabil v-ați da seama cât de penibilă e situația în care ați adus fotbalul reșițean. Plecați! Cu toții! Valea Domanului, Reșița, în general, au nevoie de alt suflu!

Comments

 1. Reșița fotbalistică e o rușine! Plecați cu toții, profitorilor! - Agenda Primarului says:

  […] Reșița fotbalistică a ajuns la cel mai jos nivel posibil. A realizat marea performanță ca, după două încercări eșuate, să se bată la promovare în campionatul Sursă știre […]

 2. LuxPhotoFuchs says:

  De ce “CONDUCEREA CSM Şc.” (fără a fi indicată prin nume) nu a sesizat din august 2015 ilegalitatea componenţei Comisiei de Apel? De ce ameninţă cu retragerea în loc să demonstreze pe teren că este superioară adversarului care anul trecut a ratat barajul? Există şi alte căi de sesizare a neregulilor prin adresare directă la FRF, compartimentul care se ocupă cu AJF-urile. Simpatizez CSM Şc. dar dezavuez modul de “masă verde”, nu prin confruntare sportivă a rivalităţilor dintre echipe. Florea, Ciocan judecaţi la rece înainte de a vă face de ruşine în faţa simpatizanţilor ascultând de sfaturile unor suporteri exaltaţi.

 3. Suporter exaltat says:

  “Meciul respectiv nu a început și nu s-a sfârșit. Arbitrul de centru și nici asistentul prezent la meci nu au ieșit pe gazon, așa cum ar fi trebuit. S-a luat o decizie în spiritul fair-play-ului. Cum să sancționezi o echipă cu pierderea unui joc în condițiile în care nu are nicio vină? Comisia e legal constituită, e validată de Comitetul Executiv. Legat de componența Comisiei de Apel, de ce nu au contestat acest aspect la momentul în care a fost întrunită? A fost termen de 30 de zile în care putea fi contestată. Nu știu de ce, dar am impresia că hoțul strigă hoțul! Nu știu cine e în spatele acestei reacții, cine este “Conducerea CSM Școlar”. Nu era normal să semneze acest comunicat un președinte, un director, că altfel mă pot gândi că e trimis de Primăria Reșița?! Repet, a fost o greșeală de organizare și de arbitraj”, a comentat Daniel Surdu, secretarul AJF Caraș-Severin.
  Daniel Surdu da aceasta declaratie . Ce spune Dani Surdu ? Dani spune ca Comisia este legal constituita , ca e VALIDATA de Comitetul Executiv. Cine face din Comitetul Executiv ? Presedintele Lolea , vice ajf Baghiu , vice ajf Petru Ungureanu si incredibil acelasi Dan Surdu secretar general ajf. Dane chiar asa de prosti ne crezi ?In afara de Moatar si Ciurea ,Laios ,cam suna a incompatibilitate domnilor.

 4. Suporter exaltat says:

  Scolarul a ratat doua promovari ? Nu e adevarat domnule Stanciu .Poate confuzi Scolarul cu Metalu , Metalu a ratat de doua ori promovarea cu un buget de zeci de miliarde.
  Hotie sau prostie ? daca tu jurnalistule te informai aflai adevarul.Era suficient sa citesti raportul de joc si era suficient.era suficient sa te uiti peste regulament , era suficient sa te informezi ca nu conteaza 15 minute in asemnea speta, era suficient sa intrebi pe cei din AJF de ce au sanctionat directorul din Lupac si clubul , pe ce motiv au fost sanctionati ?Domnule Stanciu , domnule Fuchs , respectam sau nu regulamentele ?

 5. Suporter exaltat says:

  Dani Surdu admite ca si in cadrul AJF sunt greseli. Sunt multe greseli , acolo de ce nu “scormoneste ” domnul ziarist ? De ce nu vorbeste si despre incompetentii din AJF, asa cum vorbeste de incompetentii din Valea Domanului ?

 6. Dani Stanciu says:

  Domnul ziarist a scris despre problemele multiple din fotbalul resitean. Ce nu intelege unul ca tine, exaltatule, este ca asazisii oameni de fotbal din Valea Domanului si-au dorit Resita la un nivel atat de jos. Ei au tinut mortis sa aiba echipa in Liga a IV-a nu in Liga a II-a. Cand te inscrii in campionatul judetean accepti din start faptul ca joci intr-o competitie de amatori, cu o multime de lipsuri si de lucruri care nu se ridica la nivelul ligii secunde. Aici nu e vorba de conspiratii, ci de amatorism. Si ca sa mai intelegi ceva, daca poti, bineinteles, la scolar se cheltuie miliarde, oamenii aia chiar pretind ca fac performanta, in timp ce AJF-ul admite ca organizeaza competitii pentru Glimboca, Vrani, Ramna, Marga, teregova sau metropola Lupac.

 7. Mutu says:

  Chiorule adică, Surdule, nume predestinat frate, nu esti in stare de nimic, spui numai tampenii.Mai esti si ,,mare secretar” la AJF-CS.Bai, nulitate absoluta,tu chiar nu cunosti regulamentul! Cum, ma, sa spui ca,,s-a luat o decizie in spiritul fair-play-ului”,adica incalcandu-se regulamentul.Bai, baiatule iesi si motiveaza in presa, decizia luata, atat in drept cat si in fapt, adica, cu articol din regulament care iti permite sa dai rejucarea meciului dintre Bocsa si Lupac.
  Dar de unde sa stii tu articole de lege,regulamente etc., cand de fapt,tu inca din generala(gen. 7-Resita) erai prostul clasei si dupa mutra se vedea cat de tamp erai.Probabil ca, trebuie sa stii sa faci bine sex oral, pt a fi promovat in ,,functiile” pe care le detii.Daca, nu ma inseala memoria, esti martor si in dosarul lui Ghiorghioni-fostul vice al CJ.Deci, mare om, mare valoare, acest Mutu,pardon Surdu.Oricum ai perspective mari dar nu stiu in ce directie. Mare pricopseala pt cei care te au in preajma.Cea mai buna marioneta pe care si-o puteau gasi sefii.Bravo,baiete! Tine-o tot asa si vei ajunge cu siguranta departe dar mare grija sa nu dai in gropi!

 8. eu says:

  ma stanciu despre care liga secunda vorbesti ? despre aia in care echipa ta 1913 caransebes este implicata in mafia pariurilor ? lig 2 despre care tu scriai de betivanii si curvarii de la metalu ?vorbesti de amatorism in ajf ? fi atent baiatule ca echipele de care vorbesti traiesc din bani publici. ramna , glimboca, vrani, teregova, nu sunt in lig 4 ,jurnalist cu facultatea la UEM pe care o blamezi

 9. Microbistul says:

  Bai slobozitilor,treziti-va la realitate si sustineti echipele resitene.Lasatii dracului pe ceilalti si nu va vindeti pe un kil de cas sau pe cativa euroi.Mr. Lolea s-ar putea sa te astepte si pe tine ce a asteptat pe Frunza,sa-ti vina suporterii adevarati ai Resitei la usa si sa sesizeze forurile superioare pt a te lua la puricat pt ca, reputatia ta nu este atat de buna, chiar daca esti liberat,as vrea sa stiu cum ai ajuns in aceasta functie pt ca nu prea esti capabil.Stanciule nici despre tine nu am o parere buna.NU stiu daca esti jurnalist cu diploma sau sugator de trompete.Cei care ,,sug” la mai multe oi,raman flamanzi asa ca, ai grija pe unde sugi.

 10. justice says:

  Totusi, ati depus cererea de retragere din campionat !!!

 11. justice says:

  In comisia de apel s-a aflat si Gheorghe Popa – pe asta nu-l contesta nimeni !!! Niste nulitati !!!

 12. mitica de la liga says:

  ganditi-va ca Metelul nu si-a platit fotbalistii.Cand a fost BOBAR presedinte au disparut banii unor jucatori! UNDE?

 13. mitica de la liga says:

  SCUZE METALUL

 14. Microbistul says:

  As dori sa-ti raspund d-le ,,justice”.Cred ca,ramurile coruptilor sunt atat de lungi, incat dl. Popa era o nulitate absoluta.

 15. Podsekalnikov says:

  E incredibil, dintre toate subiectele/problemele orasului fotbalul genereza cele mai multe reactii de fiecare data. Dumnezeule mare cu ce isi ocupa unii neuronii!?!!

 16. Microbistul says:

  Stanciule daca esti baiat destept si vrei sa afli adevarul, dand astfel dovada de impartialitate, fa o ancheta jurnalistica cu dosarul pe masa. Cere presedintilor de comisii (disciplina si apel)din AJF, pentru ca au dat solutii contrare in acelasi dosar, cum am zis cu dosarul pe masa, sa-ti motiveze in fapt si drept hotararile luate. Si sa vezi cum faci lumina in acest caz. Dar sa si publici rezultatul anchetei chiar si probele de la dosar.

 17. eu says:

  pe stanciu nu-l intereseaza adevaraul pt a face asa ceva

 18. Constantin Vasile says:

  Ma crucesc ce vad aici la comentarii cat si pe pagina de fcb a “marelui” lider de galerie.Vreau si eu sa spun doua lucruri:
  1.Unul din membrii comisiei de apel este nimeni altul decat Gheorghe Popa :))) (rezolutia comisiei de apel a fost stiuta la 10 minute de la terminarea sedintei , de cine oare? evident de Marcel Gusca….de unde oare? evident de la G. Popa).”Patronul” M.Gusca face atata scandal, dar echipa condusa de el nici macar nu e implicata direct.
  2.La jocul de la Berzasca din ultima etapa, marele M.Gusca a fost cat pe ce sa bata spectatorii echipei gazda, dupa ce impreuna cu grupul organizat de el, erau sa rupa gardul stadionului din Berzasca.Acesta a fost insa cu greu linistit, de cine credeti? evident de politie, dar daca politia nu era la joc sunt convins ca acest “lider” ii aplica o corectie fizica acelui spectator al echipei gazda(sa nu credeti ca de corectia verbala a scapat acel spectator).

  In concluzie, despre cine vorbim noi aici???!! evident despre un mare huligan, care impreuna cu grupul sau organizat incearca sa obtine orice de pe pozitie de forta.
  Deci, M.G. hai sa ne itam prima oara la paiul din barna noastra si abia apoi la cel al vecinului

 19. justice says:

  in fiecare comisie a fost cate un angajat al cs scolar – pot sa spuna ei!!!

 20. justice says:

  Asteptam totusi cererea de retragere !!!

 21. Liga lu Lica says:

  Corect justice…si ca sa il completez pe C.Vasile….oare lumea stie cine e presedintele comisiei de disciplina?sunt convins ca nu…va spun eu din sursa sigura, este juristul(ghici al cui)….bomba….echipei csm scolar Resita

 22. justice says:

  hotii striga … hotii
  Hai sa mai dam un penalty in min 95

 23. justice says:

  Pt clubul fara conducere
  Art. 62 pct. 5 ROAF – NICI UN JOC NU SE POATE DISPUTA FARA O BRIGADA DE ARBITRI COMPUSA DIN MININ UN ARBITRU SI 2 ASISTENTI, JOCUL URMAND A FI REPROGRAMAT DE FORUL ORGANIZATOR
  Art. 60 pct. 6 ROAF – FORMALITATILE DE INCEPERE A JOCULUI SE EFECTUEAZA DE CATRE ARBITRI CHIAR SI ATUNCI CAND S-A CONSTATAT NEPREZENTAREA UNEIA SAU A AMBELOR ECHIPE …

 24. eu says:

  o mare vrajeala chestia asta cu ROAF ! nu se judeca dupa ROAF , se judeca dupa ROI . nu puteti scapa domnilor !
  popa este in comisie dar nu a judecat un caz csm. clar ?
  gusca la berzasca a avut altercatia intradevar. cu cine ? cu primarul PNL. oare e coincidenta ca Daniel Surdu secretar ajf este consilier judetean tot PNL ? oare este coincidenta vca Lolea este vice PNL ? oare este cincidenta ca Lolea a fost la meci ? oare este coincidenta ca politrucii de pe langa primar berzasca a injurat grupul suporterilor din resita ?

 25. eu says:

  vice Lolea am vrut sa scriu Lolea e vicepresedinte PNL , Surdu secretarul AJF e consilier judetean PNL si atunci ne miram ce patesc suporterii resiteni in localitatile unde sunt primari PNL ? resitenii nu au uitat ce au patit si la caransebes unde e un alt primar PNL. sa lasam politica deoparte domnilor si sa terminam cu amatorismul din ajf.

 26. justice says:

  NU L-A PRONUNTAT NIMENI PE GUSCA, NU REPREZINTA NIMIC…
  ART 67 ROAF – PREVEDERILE ROAF – FRF PRIMEAZA IN FATA ROAF AJF !!! Vrajeala e in alta parte !
  SFAT – JUCATI PE TEREN !!!

 27. Claudiu says:

  In calitate de presedinte al Comisiei de disciplina di cadrul AJF CS,vreau sa va spun ca, imi asum hotararea data in prima instanta, nu fug de responsabilitate si dau explicatii daca este nevoie.

 28. justice says:

  hotararea a fost anulata – era praf,la fel si comisia !
  Apropo – hotararea era stabilita dinainte !!!

 29. justice says:

  Daca vrei, da-i lui Gusca – dar cred ca i-ai explicat imediat dupa dezbateri – a fost primuul care stia decizia !

 30. eu says:

  daaa si primarul de la Lupac stia hotararea comisiei de apel dinainte

 31. eu says:

  primarul de la Lupac, a spus chiar conducatorilor de la CSM, ce sfaturi primeste in sediul ajf , se poate penibilitate mai mare ?

 32. pentru justice says:

  Domnule justice, sper sa nu ai vreo calitate in AJF pentru ca ar fi grav intrucat nu cunosti regulamentul. Domnule, conform art. 28 (dispozitii finale) din ROAF AJF CS, vreau sa-ti spun ca prevederile stipualte expres in prezentul regulament sunt prioritare pentru competitiile organizate de AJF fata de prevederile ROAF, Regulamentul Disciplinar al FRF si Regulamentul pentru Statutul si Transferul Jucatorilor. Deci mucles

 33. justice says:

  no comment !!!
  Ramaneti in mocirla voastra !!!

 34. eu says:

  si voi in a voastra

 35. justice says:

  mergeti si schimbati antrenorul :))))))

 36. eu says:

  acum ati ajuns la antrenor …a ajuns ajf-ul sa ne faca echipa

 37. justice says:

  concluzie – tu esti de la Scolar, eu nu sunt de la AJF

 38. eu says:

  da, eu respect regulamentul , tu nu

 39. justice says:

  NE VEDEM DUPA CE-L SCHIMBATI PE POTOCIANU !

 40. justice says:

  iar regulamentul spune ca tb sa respectati deciziile comisiilor AJF
  iar codul onoarei – cand spuneti ceva – tineti-va de cuvant

 41. eu says:

  bine …Vio

 42. Dani Surdu says:

  Până una-alta, din păcate domnule ,,justice”credibilitatea AJF-ului, instituţie pe care o conduci după urerche şi după bunul plac, se duce în jos. Cu siguranţă va fi informat şi FRF-ul de ilegalităţile pe care le faci la AJF CS, rusinos. Băi lăsaţi-ne, plecaţi dracului unde vă este locul, adică la puşcărie. Cum dracu te-ai găsit cu pârnaie ăla de Mutulică?. Băiatule şi în epoca primitivă se trăia după reguli. Eşti în mileniul III şi în ritmul ăsta nu te văd bine, cu siguranţă în viitor o vei cunoaşte pe prietena voastră D(A)NA, mai ales pentru că mai bine ca tine nu se pricepe unul să facă trafic de influienţă. Oricum te ,,felicit” cu ajutorul a doi inconştienţi ai obţinut ceea ce ai vrut. Ai reuşit să scoţi castane din foc cu mâna altora. Daţi-vă demisia domnilor!

 43. Daniel Surdu says:

  Imi pare rau ca sunt unii care isi asuma identitatea mea! Si ii rog sa fie barbati atat in fotbal cat si in viata! De cand sunt Secretar General al AJF-ului am facut doar lucruri bune pentru fotbalul carasean impreuna cu echipa AJF -ului si enumeram selectionata de copii, proiect care nu a fost facut niciodata de nimeni pentru cautarea si mentinerea talentelor in judet!
  Am promovat fotbalul feminin, ceea ce nimeni nu a facut niciodata la AJF sau la un club din judet!
  Ne pregatim pentru altfel de proiecte de mai mare anvergura.
  Salarul meu la AJF este de 855 lei si se poate vedea in declaratia de avere!
  Tot ceea ce fac este din suflet si cred ca am demonstrat evolutia mea pe plan politic cat si managerial.
  Daca reprezint un pericol pentru altii pentru profesionalism si seriozitate si am anumite criterii cred ca este normal sa fiu respectat pentru ceea ce am facut! Dar sa te dai drept Daniel Surdu este sub price critica!
  Domnule Stanciu va rog sa confirmati identitatea mea si va rog sa stergeti comentul anterior pentru ca reprezinta o infracrtiune.
  Eu mi-am asumat tot timpul ceea ce spun!
  Va multumesc!

 44. rsd says:

  Daniel Surdu ,despre ce vorbesti ? cel ce comenteaza inaintea ta este Dani, nu Daniel .In afara de asta in oras sunt destui de Daniel Surdu.

 45. Micobristul says:

  Opa! domnule Dani S. l-ai scos din matca pe domnul secretar, bravo te felicit! se pare ca D(A)NA a avut efect, irita rau. Surdule vorbeste tata, spune cum ai data decizia aia penibila? Bai ţâcă, ai face bine să îti asumi responsabilitatea sau să revi asupra deciziei, dupa care să-ti ceri scuze.

 46. eu says:

  scuzele sunt suficiente ? demisia !

 47. Giani says:

  Imi placi Microbistule si tu Dani Surdu ala cu D(A)NA, felicitari!

 48. Giani says:

  Ba daca la nivelul asta se fac marsaviile astea, ce-o fi la nivelul FRF-ului!. Pacat este sportul meu favorit, incep sa regret.

 49. Flavius says:

  Draga Giani nu regreta, se va face curatenie, ai sa vezi. Ai vazut cum îi ridica?, cand le este lumea mai draga.

 50. Bogdan says:

  Ceau Flavius! Ba pana îi ridică, ăstia distrug tot. Oricum sa va fie rusine!

 51. Bogdan says:

  Demisia!

 52. Justice says:

  Prea mulți cu Scolaru’ !!!

 53. Microbistul says:

  Bravo baiti! Ati inceput sa pricepeti cum stau lucrurile in fotbalul judetean. Este jenant. Demisia!

 54. Justice says:

  Decizie comisie apel – definitiva. Așa pt. cultura generală !

 55. Microbistul says:

  Bai ,,justice”, esti afon. Decizia Comisiei de recurs din cadrul FRF este definitiva!De unde atata siguranta fata de decizie.Numai daca esti presedinte al AJF,ai atata siguranta in afirmatii iar daca ar fi asa,pseudonimul ales nu ti se potriveste.

 56. Justice says:

  Vezi ca mâine ies ăștia in piața sa ceara demisia Patriarhului si au nevoie de oameni – așa ca sa te manifești in voie – poate faci si un banner !!!

 57. eu says:

  poate ” astia ‘ fac o vizita si la ajf ca e la 2 pasi

 58. justice says:

  Postarea nu ti se adresa !

 59. justice says:

  ma retrag pt ca nu pot face fata la postaci !!!

 60. Microbistul says:

  Mai ,,justice”,observ cu stupoare faptul ca, aduci noi cuvinte in DEX-ul limbii romane.Cuvantul Postacut=care a depasit o stare maladiva critica.Maladiv, insemnand bolnav, asta pt cazul in care nu cunosti acest cuvant.Oricum esti agramatic.Ar trebui sa consulti carti de specialitate(gramatica+DEX).Este clar ca, daca ai fi de nationalitate romana, aceste cuvinte, uzuale, le-ai cunoaste cu siguranta.Tind sa cred ca esti de nationalitate,,crasoveneasca” adica, nici croati nici romani,dupa modul de exprimare.Imi cer scuze pt comparatia cu presedintele AJF care cred eu, cunoaste putin mai multa literatura decat tine.As dori sa ne duelam in literatura.Cred ca, ,,specimene” ca tine pap 3 la micul dejun.Ce zici, te bagi? Daca nu, umila mea parere, ar fi sa nu mai postezi pt ca, eu sunt cu ochii pe tine deoarece, mi se pare ca ai prea multe informatii despre ceea ce se imtampla in ,,interior-ul” AJF-ului.

 61. sabin says:

  Domnilor nu se mai poate. citesc tot felul de lucruri care mai de care . unul mai grozav ca altul . sigur . nu e bine unde s-a ajuns cu fotbalul Resitean si in general cu sportul dar daca tot doriti sa mai salvati ceva cautati si recomandati un lider un om care sa merite toata increderea lasat sa isi implementeze toate ideile sau toata isusinta in tot ce il recomanda si la munca . sigur voi stiti unul care ar facde treaba dar va e frica de mudul lui de lucru .de fapt aici am vrut sa ajung .oameni buni sunt marginalizati si lasati undeva in umbra .in rest sa auzim de bine si mai ginditva o data cind veti face alegerea .vreti un lider sau o marioneta .pina acum ati avut numai marionete si nu vreau sa jignesc pe nimeni se stiu ei in ultimi 10-12 ani .Domnule Gusca as dori sa imi dai dreptate si sa fi corect cu culorile pe care le iubesti .in rest despre AJF CS dumneavoastra echipele ati ales conducerea prin vot .tot dumneavoastra puteti sa o schimbati ceretii Presedintelui Lolea un punc de vedere si daca sunt abateri grave Presedintele trebuie sa sanctionesze comisiile care au incalcat regulamentul sau nu stiu sa il puna in aplicare . Domnule Dani Stanciu felicitari pentru titlul pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume chiar daca deranjti pe unii sau altii

 62. Microbistul says:

  Dl.Daniel Surdu ok,nume predestinat dar sa nu vedeti, ceea ce scrieti.As dori sa va intreb in ce situatii inceputul unui cuvant, se scie cu majuscule pt ca functia dvs. chiar nu e scrisa corect.Atunci cand, transmiti un comentaris scis, trebuie sa tii cont si de punctuatie, asta ca sa nu mai vorbim ca salarul este incorect, corect este salariul.V-as ruga sa-mi transmiteti si mie, ce ati dorit sa spuneti in ,,sub price critica”?.Intelegem cu totii motivul pt care sustii Lupacul deoarece, vorbiti aceeasi limba crasoveneasca.Oricum astept raspunsul la intrebarea adresata.

 63. sorinecl says:

  Se vede clar cloaca cu incompetenti de la ajf si jurnalistu care este complect pe diafara si care face analize si trage concluzi ca un adevarat avocat a ajf in loc sa se limiteze la prezentarea stiri.