Reșița, capitala lumii interlope

Polițiștii de la DIICOT Caraș-Severin au descins în această dimineață în nouă locații din Reșița și au destructurat o rețea de crimă organizată ce acționa în stil mafiot. Capul rețelei este renumitul personaj local, Dan Mândriloiu, cel care acum este la audieri, la Parchet.

Dan Mândriloiu a fost proprietarul Clubului Castilo din oraș, însă a renunțat la administrarea lui. Surse neoficiale susțin că acum, acesta ar fi unul dintre administratorii firmei Repark, cea care gestionează locurile de parcare, preluate în concesiune. Mașina soției sale, în valoare de 15.000 de euro, a fost incendiată în parcarea de la Kaufland, în urmă cu aproximativ o lună. Polițiștii îl bănuiesc că ar fi una dintre persoanele care ar fi condus rețeaua destructurată în această dimineață. În plus, reținerea de astăzi are legătură cu arestul altor doi tineri, pe care oamenii legii i-au „săltat” din apropierea locuinței unui om de afaceri local.

La nivelul DIICOT Biroul Teritorial Caraş-Severin au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal ce avea ca obiect de activitate infracţiunile de constituire în grup infracţional organizat şi şantaj, în cauză efectuându-se cercetări sub coordonarea directă a procurorului DIICOT faţă de Dan Mândriloiu, a unei persoane din Bucureși, dar şi a altor 5 persoane pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi şantaj.