„Reșița curată”, la o nouă ediție”! Premii în bani pentru asociațiile de locatari

resita drona 620x400

Primăria Reșița pune la bătaie premii în valoare de 10.000 de lei pentru asociațiile de locatari care efectuează lucrări de curățenie și întreținere a terenurilor aferente imobilelor în care locuiesc.

Municipalitatea dă startul unei noi ediții a campaniei „Reșița Curată”, un amplu program de măsuri de curățenie și salubrizare la care sunt așteptați să contribuie agenți economici, instituții, unități de învățământ, asociații de proprietari și de locatari.

În cadrul acțiunilor stabilite prin proiect, un rol important îl are „implicarea tuturor cetățenilor, asociațiilor de proprietari și locatari de la blocuri, unde trăiesc majoritatea cetățenilor din municipiu și care gospodăresc importante suprafețe de spații verzi, zone de parcare, alei și trotuare aflate în vecinătatea imobilelor în care locuiesc”, transmit organizatorii.

Pentru implicarea cât mai multor cetățeni și asociații de proprietari/locatari în acțiunile de curățenie de primăvară, municipalitatea organizează concursul „Reșița curată – Curățăm și menținem 2023”. Acesta va demara în 15 martie și se va desfășura până în 15 mai, iar la el vor putea participa numai asociațiile de locatari și proprietari care efectuează lucrări de întreținere a spațiilor verzi, a aleilor și trotuarelor aflate în vecinătatea imobilelor în care locuiesc și care fac dovada că nu au datorii la utilități – apă, canal, energie electrică și salubrizare.

La finalul concursului, vor fi acordate următoarele premii:

– trei premii locul I, în cuantum de 2.000 lei/ premiu;
– două premii locul II, în cuantum de 1.000 lei/ premiu;
– trei premii locul III, în cuantum de 500 lei/ premiu;
– cinci mențiuni, în cuantum de 100 lei/premiu;