Scene din filmele cu proşti, la Reşiţa

După modelul celebrei macarale din orașul Caracal, rămasă in interiorul unui bloc în formă de patrulater, Reșița se poate lăuda și ea cu o minune cel puțin la fel de reușită.

Pe Valea Țerovei din Reșița, o companie bulgară ce a cumpărat terenurile cu dealul de zgură și-a pus muncitorii la treabă. Unul mai iscusit a săpat cu excavatorul în jurul său, până a rămas suspendat pe o movilă de pământ. Utilajul a fost abandonat apoi pe singura bucată de pământ din mijlocul gropii, fără posibilitatea de a mai fi ridicat de acolo.

YouTube video

Oamenii din zonă povestesc că au încercat să discute cu bulgarii, însă aceștia nu înțeleg româna și nici nu sunt dornici să li se spună ce au de făcut, pentru că se descurcă foarte bine și singuri. „Noi am încercat să vorbim cu ei când am observat ce au început să facă, dar nu sunt foarte comunicativi și oricum nu înțeleg româna”, povestește paznicul unei firme din zonă.

Excavatorul poate deveni următorul monument al eroilor… bulgari! Eroi care au reușit performanța să izoleze utilajul pe un vârf de deal. Ca să repare greșeala, bulgarii se chinuie acum să umple cu pământ golurile din jurul utilajului, ca să îi construiască o cale de ieșire.

YouTube video

Trenul pierdut le dă bătăi de cap bulgarilor

Se pare că firma bulgară ce a cumpărat acele terenuri aflase că acolo s-ar fi răsturnat vagoanele unui tren ce căra cupru și minereu. Motiv pentru care, bulgarii au început să sape la întâmplare, în speranța că vor da peste bogăția ascunsă. Deocamdată nu a ieșit la iveală decât ingeniozitatea muncitorilor de pe teren care și-au săpat singuri groapa.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632682473800″]

banner 1000 x 100 hd