„Reprezentanții PSD pot să-l susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu!”

po 1000x100px (3)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Pro România nu acceptă niciun fel de alianțe înainte de alegeri! Partidul merge cu Marius Craina și Adrian Pau pentru câștigarea celor mai importante instituții din județ: Primăria Timișoara și președinția Consiliului Județean.

Liderii Pro România spun că nu vor renunța la candidați pentru a face alianțe preelectorale cu PSD, dar îi invită pe social-democrați să îl susțină pe Marius Craina în campania pentru Primăria Timișoara. Partidul propune o listă de candidați care reprezintă o alternativă pentru administrația actuală și consideră că nu este loc de compromis atâta vreme cât interesul cetățenilor nu este respectat. „Pentru a oferi o șansă revenirii normalității în administrația publică timișoreană, reprezentanții PSD pot să-l susțină pe Marius Craina, atât timp cât nu au fost capabili să producă un candidat propriu. Pro România merge mai departe cu candidații anunțați, Pau și Craina, împreună cu echipele lor de consilieri. Aceste echipe constituie alternative la administrația actuală, fiind capabile să realizeze revigorarea județului Timiș și redresarea orașului Timișoara. Orice alianță în vederea susținerii unui alt candidat ar reprezenta un compromis pe care Pro România Timiș nu dorește să-l asume, atâta timp cât avem convingerea că nu ar fi în interesul cetățenilor Timișoarei și ai județului Timiș”, a transmis Pro România în comunicatul de presă.

expresb 1000x100

1000 x 200 gif
upt 1000x100