Reprezentanții Ceetrus România, în vizită de lucru la Reșița. Ce se întâmplă cu proiectul mallului din Mociur?

O echipă de la Ceetrus, fostă Immochan, se află în Reșița de luni-seara. Vizita se datorează intenției administrației locale de a redesena harta fostei platforme industriale Mociur. Bugetul rezervat pentru investiția de la Reșița este de 40 de milioane de euro.

„Astăzi, mâine și joi avem întâlniri cu cei care fac ridicările topo, cu cei de la Mediu, iar joi va veni și proiectantul, cel care a făcut aqualandul de la Oradea, arhitectul Tivadar, împreună cu o echipă din Ungaria, pentru că am stabilit deja amplasamentul noului aqualand și începem să punem pe hârtie toate aceste lucruri legate de zona mallului”, ne-a mărturisit primarul Reșiței, Ioan Popa.

Edilul-șef spune că municipalitatea va demara și întocmirea Planului Urbanistic Zonal pentru viitoarele obiective, mall și aqualand.

„Printre proiectele pe care le-am trimis la Compania Națională de Investiții spre a fi luate în discuție le avem și pe cele referitoare la drumurile ce vor lega Govândariul de zona Mociur, de zona Parcului Industrial. Eu îmi doresc ca Primăria Reșița să se afle lângă investitorul care are bugetat 40 de milioane de euro, să-l ajutăm cu un pic de drumuri publice, unele le vom face noi, altele le vor face chiar ei. Repet, 40 de milioane de euro au bugetat cei de la Ceetrus de la Paris pentru mall, strict pentru mall și investiții”, a precizat Popa.