Reorganizare administrativă! La Lugoj se va înființa Societatea de Administrare a Patrimoniului

lugoj de sus (3)

Consiliul Local al municipiului Lugoj este convocat în ședință extraordinară pentru a valida noua organigramă a Societății de Administrare a Patrimoniului, care este parte componentă a reorganizării administrației locale.

Ședința extraordinară este programată în sistem online, marți, 16 noiembrie 2021, de la ora 10.00. Cel mai important punct de pe ordinea de zi este legat de aprobarea organigramei și a statutului de funcțiuni ale societății „Administrare Patrimoniu Lugoj”. Acest punct se înscrie în programul de reorganizare a administrației locale, inițiat de primarul municipiului Lugoj.

Ordinea de zi a acestei ședințe extraordinare mai cuprinde proiectul de hotărâre privind participarea municipiului Lugoj la Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, a documentației de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI), precum și indicatorii tehnico-economici ai primei etape pentru obiectivul de investiții „Modernizare iluminat public stradal – prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”.

Consilierii mai sunt chemați să aprobe documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), devizul general și indicatorii tehnico-economici pentru creșterea eficienței energetice la Creșa și Grădinița PP7 Lugoj.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Un alt punct important de pe ordinea de zi privește desființarea Cantinei de Ajutor Social și reorganizarea Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj (DASC). Se va mai vota și aprobarea Regulamentului de acordare a tichetelor sociale în vederea achiziționării de mese calde.

Ședința de marți, 16 noiembrie, este cea de-a cincea din data de 21 octombrie și a patra ședință extraordinară convocată de administrația locală.

banner maxagro