Creativitate! Cluburi extrașcolare pentru elevii de la Liceul „Iulia Hasdeu”

Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj organizează o serie de cluburi extrașcolare în cadrul cărora elevii să aibă ocazia să învețe lucruri noi, în timp ce își explorează aptitudinile.

Tinerii pasionați de citit, scris povești sau chiar romane își pot dezvolta imaginația înscriindu-se în Clubul de literatură și scriere creativă. Elevii cărora le place să își exprime trăirile și sentimentele pe scenă, în fața publicului, sunt așteptați să se înscrie la Clubul de actorie.

Iubitorii de frumos sunt așteptați să se înscrie în Clubul de arte, iar cei cărora le place să-și imortalizeze amintirile în imagini pot opta pentru Clubul de fotografie. Nu au fost lăsați la o parte nici elevii care iubesc să facă mișcare, pentru ei fiind organizat Clubul de tenis de masă. Tinerii cărora le place să îmbine spiritul competitiv cu pasiunea pentru tehnică se pot înscrie în Clubul jocuri video, iar cei care petrec mult timp în fața televizorului, vizionând filme și seriale pe care le analizează și le comentează ulterior, sunt așteptați în Clubul de critică cinematografică. Elevii mereu preocupați de ceea ce se petrece în jur, cu spirit întreprinzător și dorință de schimbare pot opta pentru Clubul de dezbateri, iar cei cu suflet de artist și ureche muzicală sunt așteptați să se înscrie în Clubul cor. Sportul minții este și el la loc de cinste în cadrul Clubului de șah.

leader board 728 x 90 px

Elevii Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” pot alege să adere la unul sau mai multe cluburi extrașcolare sau pot veni cu idei în vederea organizării unora noi. Înscrierile se fac prin intermediul unui formular. Pentru a-l accesa, tinerii trebuie să fie conectați cu contul școlii.