Se renovează drumurile în Oţelu Roşu!

Administrația locală a orașului Oțelu Roșu începe o acțiune amplă de plombare a gropilor pe toate străzile. Lucrările sunt mai mult decât necesare și sesizate atât de cetățeni, cât și de edilul-șef.

În cel mai scurt timp posibil va începe reabilitarea șoselelor din orașul de pe Valea Bistrei. Pentru că nu se pot demara lucrări ample până la finalizarea proiectului de canal și apă, Primăria orașului Oțelu Roșu va începe plombarea gropilor existente în asfalt pe străzile orașului. „Din păcate, infrastructura străzilor laterale ale orașelor este la pământ, circul și eu toată ziua și le văd. Îmi pare rău de mașina cu care circul și sunt sigur că același lucru simt și cetățenii orașului. Chiar dacă avem o situație financiară mai delicată în această perioadă, cu siguranță în câteva zile orașul Oțelu Roșu va fi plombat peste tot”, explică primarul orașului, Luca Mălăiescu. Acțiunea de plombare nu se va face de mântuială, edilul-șef a precizat pentru Express de Banat că are de gând să înceapă lucrările de la intrarea în oraș și să astupe fiecare groapă ce apare în drum până la ieșire.

Lucrările se vor face cu societățile din zona Valea Bistrei, firme cu care administrația locală a mai avut contracte și care sunt mai înțelegătoare în ceea ce privește termenul de plată al lucrărilor. Estimativ, totalitatea execuției va ajunge până în 500 de milioane de lei vechi.