Remus Rof, despre distribuirea banilor în teritoriu: o bătaie de joc!

rof,bani

La fel ca toate unitățile administrativ-teritoriale de culoare roșie din Caraș-Severin, și cea din Dognecea, condusă de primarul PSD Remus Rof, a primit de la Guvernul interimar condus de Florin Cîțu o sumă ce nu acoperă nici pe un sfert nevoile administrației locale.

Primarul din Dognecea consideră că modul în care au fost distribuiți banii în teritoriu, din Fondul de rezervă al Guvernului, este o bătaie de joc la adresa multor primari din România și, implicit, a celor din Caraș-Severin. De altfel, Remus Rof a mai precizat că se vede nevoit acum să ia un credit bancar, pentru a putea continua derularea unui proiect european.

O bătaie de joc la adresa primarilor din România și, implicit, a celor din Caraș-Severin. Am primit 50.000 de lei, în contextul în care noi am făcut solicitare către Prefectura Caraș-Severin de o sumă care ne ajuta pentru cofinanțarea proiectelor și pentru funcționare până la sfârșitul anului. Am cerut 800.000 de lei pentru cofinanțarea dispensarului din comună, pentru care suntem nevoiți acum să luăm un credit pentru a-l putea face. Nu se poate ca primarii liberali cărășeni să primească de zece ori suma pe care am primit-o noi. Mai mult, 17 primării din Caraș-Severin au primit zero lei, cum este și cazul municipiului Caransebeș.”, a mai spus primarul comunei Dognecea.