Relaxare și răsfăț la Hotelul Diana

Amplasat chiar în centrul stațiunii Băile Herculane, hotelul Diana se înscrie pe lista complexelor care au trecut printr-o reabilitare drastică. Cu un centru modern de Spa & Wellness, piscină interioară, saună, restaurant, bar și sală de sport, Diana este locul perfect pentru a vă bucura de beneficiile apei termale, într-un sejur care vă va încărca bateriile.

După un proces amplu de modernizare și o investiție de câteva milioane de euro, hotelul Diana s-a transformat în urmă cu un an într-o veritabilă oază de relaxare. Centrul Spa include o piscină interioară cu apă termală, saună, baie de aburi, jacuzzi, o sală de sport şi un salon de înfrumusețare. Aparatura de ultimă generație de care dispune acum baza de tratament valorifică la maximum proprietățile apelor minerale termale, sulfuroase și saline, ale căror efecte sunt cunoscute de peste 2000 ani. Personalul medical specializat vă stă la dispoziție, fie că doriți un tratament de întreținere sau anti-îmbătrânire, fie că vreți să tratați afecţiuni reumatismale, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, ale aparatului respirator,  ale ochilor, boli digestive, afecţiuni ginecologice, diabet zaharat sau obezitatea. Centrul de tratament oferă o gamă diversificată de servicii: consultaţii medicale, electroterapie, hidroterapie, masoterapie, kinetoterapie, geriatrie și  cosmetică geriatrică.

Nu doar centrul welness se prezintă la standarde excelente, ci și cele 220 de camere cochete, mobilate într-un stil elegant și dotate cu balcon, minibar, televizor, baie proprie modernă.

Hotelul Diana dispune de două saloane restaurant. Așadar, fie că optați pentru o atmosferă liniștită într-un decor clasic, fie că preferați ambianța rustică a celui de-al doilea, vă veți bucura de o diversitate gastronomică națională și internațională, vinotecă și o servire ireproșabilă.

Evenimentele business și conferințele se pot organiza în săli de 250 și 300 de locuri, dotate cu sonorizare, videoproiector, flipchart și consumabile.