Reglări de conturi pe drumurile din Caraș-Severin!

Polițiștii au demarat cercetările față de persoane care au pus în pericol siguranța participanților la trafic în timp ce au efectuat manevre riscante pe un drum intens circulat cu scopul de a-l șicana pe un conducător auto cu care aveau un conflict.

Poliţia Municipiului Caransebeș a fost alertată ieri, în jurul prânzului, de către un conducător auto cu privire la faptul că în timp ce se afla în trafic pe DN 6, între localitățile Jupa și Constantin Daicoviciu, a fost șicanat în trafic de conducătorii auto a două autoturisme. „Ulterior a oprit autoturismul pe care îl conducea, iar un pasager dintr-unul dintre cele două autoturisme care l-au șicanat a lovit cu piciorul în geamul portierei stânga-față precum și în portiera stânga-spate a autoturismului său, provocându-i avarii”, informează Poliția Caraș-Severin.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au identificat persoanele implicate în starea conflictuală, stabilind faptul că acestea se răfuiau de mai multă vreme. „Cercetările continuă față de autor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. De asemenea, polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la încălcările legislației rutiere, urmând să aplice sancțiunile contravenționale și măsurile complementare, potrivit legii”, au mai explicat polițiștii din Caraș-Severin.

tmc 640