Regizorul Stere Gulea vine în Caraș-Severin! Hai să îl cunoști la spectacolul de gală al filmului „Moromeții 2”!

po 1000x100px (4)

Regizorul care a dat viață cinematografică personajelor din Moromeții va fi prezent săptămâna aceasta în județul Caraș-Severin. Va fi însoțit de o parte a echipei de filmare din „Moromeții 2”, în cadrul spectacolului de gală susținută în cele 3 cinematografe din Reșița, Oravița și Caransebeș.

„Sunt o babă comunistă”, „Weekend cu mama”, „Iarba verde de acasă” sau „Moromeții” sunt doar câteva dintre filmele a căror regie a fost semnată de maestrul Stere Gulea. Continuare romanului lui Marin Preda îl aduce pe regizorul constănțean în Caraș-Severin, cu prilejul premierei de gală.

Stere Gulea nu vine singur. La premiera de la Reșița și de la Oravița, acesta va fi însoțit de producătorul Oana Giurgiu și de actrița Anca Androne, cea care joacă rolul Ilincăi în film. La Caransebeș, la premiera de gală va fi prezentă doar Oana Giurgiu.

PROGRAM SPECTACOL DE GALĂ „MOROMEȚII 2”:

  • Reșița – miercuri, 31 octombrie, ora 20.00
  • Oravița – miercuri, 31 octombrie, ora 18.30
  • Caransebeș – joi, 1 noiembrie, ora 20.00

Biletele s-au pus deja în vânzare, tariful de intrare fiind 20 de lei/persoană.

„Pentru Programul «Școala altfel», în data de 1 noiembrie vor fi spectacole la orele 11.00 și 14.00. Dacă există cerere, numărul de spectacole se poate suplimenta sau se pot programa în altă zi”, transmit reprezentanții firmei Marcom Fantastic.