Regiunea Murau-Kreischberg: paradisul sporturilor de iarnă, atât pentru adulți, cât și pentru prichindei!

Sezonul rece și-a intrat pe deplin în drepturi, dar încă nu te-ai hotărât unde să îți petreci vacanța de iarnă? Dacă ești o fire care dorește să îmbine armonios relaxarea cu distracția, atunci Murau-Kreischberg este locul ideal în care vei avea aparte atât de odihnă, cât și de senzații tari și aventură, chiar în inima Munților Alpi!

Această regiune austriacă ideală pentru un concediu de neuitat cu familia dispune de patru stațiuni de schi, pe o rază de 40 de km: Grebenzen, Lachtal, Kreischberg și Turracherhole.

Fie că ești un schior profesionist sau un amator dornic să se perfecționeze, fie pur și simplu îți era dor să te dai cu sania sau să încerci placa de snowboard, pârtiile din acest loc îți vor face o „poftă” nebună de a te bucura de acest paradis înzăpezit. Aici, pârtia devine, practic, propriul „ring de dansʺ în care orice mișcare are loc să se desfășoare în voie, nestingherită.

În această regiune există activități pentru toată lumea, chiar și pentru cei total neexperimentați. Astfel, turiștii care nu au mai schiat niciodată rămân surprinși că, în doar câteva minute, pot gusta din plin din libertatea care se simte în fiecare fulg de nea care se așterne pe pârtiile late și perfect întreținute de către administratorii stațiunii.

Desigur, pentru familiile care doresc să practice aceste sporturi alături de cei mici, stațiunea se declară „family friendlyʺ, ceea ce înseamnă că micuții sunt bineveniți și chiar încurajați să  vadă în ce constau aceste activități, încă de la o vârstă fragedă. În acest sens, familiile cu copii mai pot beneficia de ofertă și în perioada 16 martie-13 aprilie 2020, când, dacă cel puțin un părinte plătește accesul pentru schi, copilul (până în 15 ani), va avea gratuitate.

Această destinație prietenoasă este îndrăgită nu doar de turiștii locali din Austria, ci și de turiști din alte părți ale Europei: Germania, Ungaria, Cehia sau Slovacia, care se declară „fideliʺ acestui loc încărcat de magie. Astfel, și românii sunt așteptați să devină turiști din ce în ce mai numeroși, mai ales ca regiunea Murau-Kreischberg se găsește la doar două ore de Viena sau Salzburg (pentru șoferi).

Dacă deja te-ai convins că următoarea ta vacanță va fi în Murau-Kreischberg, dar încă nu știi ce hotel să alegi, Hotelul Alpenblick prezintă toate facilitățile pentru a-ți asigura o ședere de vis, de unde poți admira peisajul alb de poveste.

Acest hotel dispune de 43 de camere moderne, cu un centru wellness cu piscine interioare și exterioare, saună și sală de fitness! De asemenea, familiile sunt binevenite, copiii având un loc special pentru joacă, în timp ce părinții se pot delecta cu un vin roșu sau o bere tradițională din Murau, în lobby-ul hotelului.

Acestea fiind zise, nu mai are rost să stai pe gânduri. Rezervă-ți acum biletul pentru a-ți petrece sărbătorile de iarnă exact așa „cum se cuvineʺ: la zăpadă, odihnă și distracție!

 

Sursa foto: booking.com

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/