Regatul de Gheață 2 vine la Moldova Nouă! Bucuria celor mici, în prag de sărbători!

regatul de gheata
1000x100 (1)

Copiii din Moldova Nouă sunt invitați la film. Producția „Regatul de gheață 2” este un nou motiv pentru ca cei mici să petreacă timp de calitate alături de cei dragi.

Lansat în 2019, sub regia lui Chris Buck și Jennifer Lee, filmul, dublat în română, va rula la Casa de Cultură Moldova Nouă, și timp de 1 oră și 44 de minute îi va ține pe cei mici sub magia unei povești plină cu aventuri.

Și acest eveniment este organizat de Casa de Cultură Moldova Nouă, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă și face parte din proiectul pilot ”MatineuLaCasaDeCultură”. Programată pentru marți, 13 decembrie 2022, începând cu ora 10:00, proiecția filmului va avea ca rezultat bucuria de a privi un film alături de o persoană dragă, de un prieten sau de ceilalți interesați, și de a-l trăi în așa fel încât atmosfera să însemne mai mult decât o simplă vizionare în fața televizorului, laptopului sau altui mijloc media actual.

expressheadergeneral (1)

Sinopsis: „De ce s-a născut Elsa cu puteri magice? Adevărul despre trecut o așteaptă într-o călătorie în necunoscut — spre pădurile fermecate și mările sumbre de dincolo de Arendelle. Răspunsurile o atrag, dar ele îi și amenință regatul. Împreună cu Anna, Kristoff, Olaf și Sven, ea va avea de înfruntat o călătorie periculoasă, dar uluitoare. În ”Regatul de gheață”, Elsa se temea că puterile ei sunt prea mari pentru lume. În ”Regatul de gheață 2”, ea speră că vor fi de ajuns. ”
Genul: Animație, aventură, comedie, familie

Intrarea va fi liberă.