Regal de muzică rock în Parcul Teiuș! Ca pe vremea Cenaclului Flacăra!

Municipalitatea din Caransebeș a coborât rockul de pe Corcana în centrul Parcului Teiuș, într-o locație mult mai accesibilă celor care doresc să asculte rock la cote înalte.

Asociaţia Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria Municipiului Caransebeş şi Casa de Cultură „George Suru”, organizează la sfârșitul acestei săptămâni a IV-a ediţie a festivalului de muzică în aer liber Gugulan Rock. Aceasta se va desfăşura, spre deosebire de anii trecuţi, pe Stadionul Municipal care oferă mai mult spaţiu pentru campare, concursuri şi scenă, precum şi o panoramă deosebită asupra oraşului şi a parcului de sculptură în lemn din Ţinutul Gugulanilor, pentru participanții la festival.

Ultima dată când tinerii au invadat stadionul din Teiuș pentru un regal de muzică a fost în anii ’80 când mii de oameni s-au călcat în picioare pentru Cenaclul Flacăra, care promova tinerele talente, dar și libertatea, cultura și gândirea neîngrădită, prin muzică. Același lucru se dorește și astăzi prin muzica rock, de aceea organizatorii au adus nume sonore de gen printre care Speak Floyd, care cântă cu acordul Pink Floyd piesele lor, ceva absolut ieșit din comun sau Dudu Isabel care a fost la Vocea României și cântă cu Seven, la fel, ceva de excepție, Focul Viu cântă folk duminică, iar sâmbătă vin trupe din Suedia și Ungaria. Cap de afiș este trupa ALTAR, cu o carieră muzicală de peste 20 de ani în țară și străinătate, ne-a precizat reprezentantul Asociației Gugulan Rock, Leonid Gorczynski.