Regal balnear la Grand Hotel Minerva Resort & Spa

Un weekend de poveste cu răsfăț balnear, live cooking show și momente artistice vă așteaptă pe Valea Cernei. La Grand Hotel Minerva Resort & Spa iubirea este ridicată la rang de artă.

Dragobetele este laic motivul sărbătorii în una dintre cele mai frumoase și vechi stațiuni din țară. Sute de îndrăgostiți sunt așteptați în perioada 25.02-27.02, să se bucure de un sejur de neuitat, într-un cadru unde rafinamentul și arta sunt emblematice pentru unitatea hotelieră, regiunea stațiunii: Grand Hotel Minerva.

Programul special include: muzică LIVE ZILNIC, acces GARTUIT NELIMITAT SPA (bazine pentru adulți, bazine pentru copii, ciubăr, 5 tipuri diferite de saună, jacuzzi, studio fitness), show de live cooking, cabina foto, oferindu-vă totodată siguranța sejurului, toți oaspeții sunt testați la check in, pe bază de teste rapide antigen de către personalul medical al resortului.

minerva 2

Desigur că nu doar sărbătoarea de Dragobete este motivul pentru care trebuie să petreceți un sejur perfect, pachetele Balneo Minerva fiind în topul preferințelor. Balneo Minerva este o clinică pentru Prevenție, Tratament și Recuperare, cu specific balnear, ce dispune de un colectiv medical de un înalt profesionalism, de aparatură medicală cu tehnologie inovatoare și punctul forte al clinicii: Apa cu Sulf.

Sub îndrumarea specialiștilo de la Grand Hotel Minerva Resort & Spa, oaspeții pot beneficia de următoarele proceduri: hidroterapie (băi de sulf, băi galvanice, duș subacval , băi CO2 ), electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, tecarterapie și limfodrenaj.

Grand Hotel Minerva Resort & Spa este singurul resort din regiune ce pune la dispoziție procedura de Ozonoterapie și asigură 4 proceduri terapeutice/zi/persoană. Pentru a beneficia de serviciile medicale nu este nevoie de trimitere de la medicul specialist întrucât beneficiați, GRATUIT, de consultație medicală de specialitate, diagnostic și schemă de tratament personalizat.

Solicitați oferta personalizată la numerele de telefon: 0770. 949. 389 sau 0770. 941. 511 sau 0770. 945. 105

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/