Refuză să fie parlamentar! Nelu Popa, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin?

popa consiliul judetean

Primarul Reșiței nu a confirmat deocamdată că va candida pentru un nou mandat în 2024, iar cifrele din sondajele de opinie îl îndreptățesc la mai mult: senator, deputat sau președinte de consiliu județean!

Nelu Popa are o cotă de încredere de aproape 80 la sută potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat la comanda PNL în municipiu, ceea ce îl face al treilea cel mai apreciat liberal din țară. Cu asemenea cifre în spate, în condițiile în care partidul nu stă deloc grozav, ar putea deschide orice listă cu candidați la Senat sau Camera Deputaților. Numai că, pentru a fi parlamentar, Popa pune o condiție imposibil de îndeplinit. Nu mă duc parlamentar! Eu nu plec din Caraș! Eu stau la Reșița sau la Văliug. Dacă se mută Guvernul României la Văliug, atunci poate aș fi interesat!”, a comentat primarul Reșiței la Express Live.

Nici măcar funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin nu-l interesează pe Nelu Popa, deși multe voci i-au cerut să schimbe și traiectoria județului, așa cum a făcut cu Reșița. Asta mai ales după ce Romeo Dunca a rămas dator în primii doi ani de mandat. Prietenul său, Nelu Popa, e convins însă că până în 2024 se va vedea ceva în urma milionarului de la Timișoara și că va păstra șanse reale să fie reales. „Romeo Dunca este pe un trend ascendent. El va puncta de acum înainte, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună. Sunt absolut convins că va face un rezultat mai apropiat de cel pe care l-am făcut eu în 2020. Suntem la 2 ani de alegeri și cred că această dispută care a fost pornită de partenerii noștri de guvernare nu își are locul, nu e cazul.”, a mai afirmat Popa.