Reduceri de personal la operatorul de apă-canal?

Cei care conduc societatea Aquacaraș iau în calcul potențiale disponibilizări în acest an. De altfel, 2014 a fost definit ca fiind unul ,,complicat” de cei care conduc Consiliul Județean Caraș-Severin.

Societatea care implementează cel mai mare proiect din fonduri europene în județ, în valoare de 62 de milioane de euro, anunță posibile restructurări pentru anul 2014. Intenția celor care conduc societatea de apă-canal a fost făcută publică la cel mai recent plen al forului județean, astfel că liderul de la palatul administrativ a comentat situația societății, la care acționar majoritar este forul județean.

,,Aquacaraș are un plan de afaceri, ei au prevăzut în buget o posibilă restructurare, adică au prevăzut posibile plăți compensatorii pentru potențialii disponibilizați. Sper să nu se restructureze, sper să nu aibă asemenea probleme, dar e un an complicat. Nu toți beneficiarii plătesc apa, din nefericire. Luați această posibilitate de restructurare mai degrabă ca o prevedere bugetară pentru ca ulterior să nu aibă surprize de acest gen. Sper să nu se restructureze!”, a spus Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

La jumătatea anului trecut și directorul SC Aquacaraș SA, Anatolie Liber, a făcut un anunț similar, declarând că în anumite zone ale județului aparatul propriu al societății ar fi supradimensionat.

CITEȘTE ȘI:  Reduceri de personal la Aquacaraș!