Reduceri de până la 70% și premii pe loc la Iulius Town

explo 1000x200

În acest weekend, cei de la Iulius Town Timișoara îți oferă șansa să-ți reînnoiești garderoba și nu numai, în cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded care se desfășoară în perioada 14 – 16 august. Brandurile și-au pregătit ofertele și mai mult decât atât, poți câștiga premii instant la cumpărăturile de minimum 150 lei. 

Primii 500 de clienți din fiecare zi care fac cumpărături de minimum 150 de lei și vin cu bonul fiscal la centrul de premiere din zona Centrului Info primesc instant un voucher cu o valoare de până la 100 de lei și băuturi răcoritoare.

Ofertele brandurilor

House întâmpină cu discounturi de până la 77%, Escudo, Fannylux și Sofiaman au prețuri reduse cu până la 70%, Guess, Liu Jo și KVL by Kenvelo au oferte de până la 60%, iar Nissa, Calzedonia, Stefanel, Viggo sau Mathilde afișează prețuri înjumătățite.  Oferte de până la 60% veți găsi și pentru încălțăminte, la brandurile: Anna Cori, Tezyo, Musette și Office Shoes. Și magazinele cu articole sportive au reduceri de până la 50%, în: New Era, Superdry, VGeneration, Distinctive și la Hervis. Copiii au și ei parte de o varietate de articole la prețuri cu până la 70% mai mici la Noriel, reduceri cu până la 50% la Chicco și oferte la Primigi, Dinoland, Next Kids sau Hippoland.

Cu promoții vin și magazinele cu bijuterii și ochelari, unde reducerile sunt de până la 70% la Optiblu și până la 50% la Meli Melo sau Edifice. De asemenea, produsele cosmetice au prețuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Astfel, îți poți achiziționa produse mai ieftine cu până la 70% la GNC Live Well, cu până la 60% la Xpert Beauty, dar și alte locații afișează discounturi atractive.

Lista reducerilor continuă și în magazinele cu produse pentru casă, dar și la Cărturești, la Animax și la Kartoffel. Oferta completă se găsește în catalogul reducerilor pe www.iuliustown.ro.