Reduceri de până la 70% în magazinele din Iulius Town. Amatoarele de shopping, îndemnate să își reînnoiască garderoba

explo 1000x200

Prima lună a anului vine cu reduceri de până la 70% în magazinele din Iulius Town. Maratonul cumpărăturilor durează toată luna ianuarie. 

Articole vestimentare reduse cu până la 70% găsiți la Mango, Lee Cooper, C&A, Escudo, Ginette, KVL by Kenvelo, Leonard, Jolidon, iar Guess, Tommy Hilfiger, Mango, Marks&Spencer, Bershka, New Era, Viggo, Mathilde, Sofiaman, D’S Damat, Icon, Fanylux, Intimissimi și Invidiauomo au discounturi de până la 50%. Zara, Stradivarius și Poema au reduceri de până la 40%, însă și celelalte branduri ți-au pregătit promoții speciale.

Noile ținute alese pot fi asortate cu o pereche de încălțăminte. Il Passo are promoții de până la 70%, Anna Cori – de până la 60%, pe când la Tezyo, Office Shoes, Ecco, Grid, Jazz, Tamaris și CCC prețurile s-au înjumătățit. Și celelalte branduri au o mulțime de surprize.

Și magazinele de beauty&care oferă produse la prețuri irezistibile. Sephora și Laboratoarele Fiterman au reduceri de până la 70%, Douglas are oferte de până la 60%, iar MAC, Kiehl’s, Inglot, Pupa Milano, The Body Shop, Yves Rocher, Economic Parfumes și Perfect Nails au prețuri reduse. Și dacă tot suntem la capitolul self-care, putem trece și pe la magazinele cu accesorii și bijuterii. Kultho, Splend’or, Edifice, Be in Time și Parfois au reduceri de până la 50%, dar și Swarovski și Bijuteri Gia afișează prețuri mai mici.

tmc 640

Reducerile de iarnă au ajuns și în magazinele dedicate celor mai sportivi. Hervis Sports are discounturi de până la 70%, Sport Vision – de până la 60%, iar Superdry, VGeneration, Adidas, Buzz, Intersport și AA Sport au oferte atractive la o gamă variată de produse.

Garderoba celor mici poate fi completată cu haine de la Coccodrillo și Next, unde reducerile sunt de până la 60%, încălțăminte de la Big Step cu până la 50% mai ieftină și jucării la prețuri speciale de la Dinoland și Hippoland. La Zara Home și Nobila Casa vă puteți alege cele mai frumoase decorațiuni, iar articole pentru casă la preț redus găsiți la Top Shop și Ximi Vogue.

Lista reducerilor continuă, iar oferta poate fi consultată în catalogul Iulius Town.

banner maxagro