Elevii, invitați să se înscrie la pregătirea pentru examenul de bacalaureat pusă la dispoziție de Universitatea de Vest

examen
mbmr 1000x100

Universitatea de Vest deschide seria pregătirilor pentru elevii în pragul bacalaureatului în 16 ianuarie, iar cei care vor să participe la ore trebuie să se înscrie prin completarea unui formular. 

Pregătirea va avea loc între 16 ianuarie și 12 iunie, în fiecare zi de sâmbătă a săptămânii, cu excepția zilelor de concediu legal. Programul complet pentru fiecare disciplină poate fi accesat aici.

Orarul a fost stabilit în așa fel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat. Astfel, între orele 9.00- 10.30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română, între orele 10.45-12.15 se vor desfășura, în paralel, modulele de la disciplinele istorie și matematică, iar de la ora 12.30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele aferente celei de-a 3-a probe a examenului (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie), de asemenea, în paralel.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să ușureze comunicarea dintre dascăli și elevi.

Înscrierea se poate realiza prin intermediul unui formular pe care îl găsiți aici. Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile de pregătire și pe platforma Google Classroom.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/