Rectificarea bugetară de la Caransebeș ajută spitalul și școlile

Primăria Caransebeș, cu aprobarea Consiliului Local, a reușit să împartă banii pe care Guvernul Dăncilă i-a acordat UAT-urilor chiar cu o zi înainte să fie demis.

Consilierii locali social-democrați, prin vocea lui Florin Bogdea, au ținut să specifice, în cadrul ședinței Consiliului Local de rectificare bugetară, că banii au venit din partea Guvernului PSD. Consilierii liberali, prin Andra Pleșa, au sărit ca arși, spunând că pe Bogdea nu-l interesează unde se duc banii, ci doar cine i-a dat.

„Pe domnul Bogdea nu-l interesează de fapt rectificarea de buget și unde se duc banii în municipiul Caransebeș, ci doar este interesat să menționeze că acești bani i-a dat Guvernul Dăncilă!”, a spus Andra Pleșa.

„Dar de unde știți dumneavoastră de ce sunt eu interesat, ești cumva avocatul meu să știi ce doresc eu?”, a întrebat-o Florin Bogdea pe consiliera liberală.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

După disputele intrate deja în normalul ședințelor de Consiliu Local, directorul economic Horia Irimia a menționat unde se duc cele peste 3 milioane de lei ajunse în bugetul local de la Guvernul Românie.

„Acești bani au venit pentru cheltuieli de funcționare. Cea mai mare parte, de 1 milion de lei, se alocă Spitalului Municipal de Urgență pentru că are arierate care trebuie plătite. De asemenea, o sumă importantă de 1 milion de lei s-a alocat la școli inclusiv pentru repararea acoperișului la Liceul Tehnologic Dacia pentru care domnul Bogdea a cerut o sumă de mai mult timp. Din acești bani, cu peste 500.000 s-a suplimentat suma pentru refacerea fațadei de la Colegiul «CD Loga». Au mai fost alocați bani pentru urgențe, la Casa de Cultură, la Serviciul Social pentru persoanele cu handicap”, a menționat directorul Serviciului Economic al Primăriei Caransebeș, Horia Irimia.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/