Record pe scara decibelilor, la Open Air Festival!

po 1000x100px (4)

Aeroportul Internațional din Arad a deschis o rută specială pentru acest sfârșit de weekend…. O călătorie absolut senzațională către universul muzicii electronice, alternative, dar și a muzicii balcanice.

Open Air Festival, eveniment muzical aflat la prima ediție, a reușit să adune, chiar din prima zi, un public extrem de numeros, venit din toate colțurile țării și nu numai. Ca de obicei, Vița de Vie a întins la maximum corzile chitarelor electrice, iar Subcarpați au transmis publicului pasiunea lor pentru underground folclor, Vanotek a fost sărbătorit chiar în fața pupitrului de mixaj, iar DJ-ițele australience de la Nervo au creat o conexiune aparte cu publicul încă de la apariția lor pe scenă, salutând în limba română un public în extaz.

 

„Anna Tur, unul dintre cei mai apreciați artiști din Ibiza, care a avut onoarea să închidă sezonul festivalier de pe insulă a pregătit un show deosebit, îmbinând o variantă de techno melodic cu house energic. Sound-ul unic, eleganța și divertismentul s-au întâlnit într-o experiență de neuitat în setul artistei. Și scena ABC a avut parte de o atmosferă de poveste, care a culminat cu artistul francez Lamache. DJ-ul a oferit sutelor de oameni prezenți o mare varietate de ritmuri specifice muzicii techno, făcându-i să danseze câteva ora fără oprire. La Captain Stage, artiști precum Radu M, Yousef și Jose Maria Ramon au avut parte de oameni entuziasmați de energia muzicii. Ritmate, vesele și, în același timp, atent alese, melodiile i-au făcut fericiți pe toți cei care și-au petrecut câteva ore la această scenă”, au transmis organizatorii.

Nu uitați! Spectacolul muzical crește în intensitate în fiecare seară. Prin urmare: iată artiștii cu care vă veți întâlni astăzi, 15 septembrie, începând cu ora 17:00: James Aki, Iband, OCS, Șuie Paparude, Gojira & Planet H, Paul Damixie, Mahmut Orhan, ATB.

headerexpress cc