Record de alcoolemie pe şoselele din Caraş-Severin!

Aproape de comă alcoolică, fără permis de conducere și cu un autoturism neînmatriculat – așa s-a urcat la volan, în cursul zilei de ieri, un bărbat de 38 de ani pe raza orașului Anina. Cum, sub aburii alcoolului, nimic nu-i părea bărbatului să reprezinte un pericol real, acesta a intrat în vizorul polițiștilor cărășeni după ce ar fi lovit o mașină parcată pe strada Brădet, tânărul părăsind imediat zona.

Sesizați pentru producerea accidentului fără victime, polițiștii din cadrul Poliției orașului Anina au stabilit că vinovăția îi aparține unui tânăr, în vârstă de 38 de ani. După aproape două ore de la accident, dându-și seama de gravitatea faptelor, conducătorul auto s-a prezentat la sediul poliției, în urma testării cu aparatul etilotest stabilindu-se că acesta avea o alcoolemie de 2,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulație.

Oamenii legii l-au condus pe bărbat la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă fără succes deoarece tânărul a refuzat prelevarea.

dacus 05 iulie 2024

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto principal: ziarulromanesc.de.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/