Real 2.55, Brentford 1.67 și Boca 1.55 cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Drumul spre finala Champions League începe în seara asta, când se dispută prima manșă din semifinale.

Real Madrid – Chelsea (ora 22:00) cota 2.55

Drumul spre finala Champions League începe în seara aceasta, când se dispută prima manșă din semifinale. La un pas să fie excluse din cauza scandalului creat de Superliga Europei, Real Madrid și Chelsea se luptă pentru un loc în ultimul act al competiției.

Madrilenii nu se vor putea baza pe câțiva jucători importanți, precum Kroos, Ramos sau Mendy, în timp ce londonezii îl au doar pe Kovacic absent. Totuși, „los blancos” sunt cei cotați mai bine la victorie, Mozzart Bet oferind cea mai mare cotă, 2.45, pentru un triumf al Realului.

Bilanțul este favorabil gazdelor, madrilenii având 2-1 la meciuri directe!

Brentford – Rotherham (ora 21:00) cota 1.67

Brentford caută să-și cimenteze poziția din clasament, care îi asigură în acest moment un loc în playofful pentru promovarea în Premier League. De cealaltă parte, Rotherham este pe loc de retrogradare, având patru înfrângeri la rând.

promovare banner maxagro

Dacă ne ghidăm după meciurile directe, gazdele sunt favorite clare, Brentford câștigând ultimele patru dueluri cu Rotherham. Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă pentru un astfel de deznodământ, de 1.67!

Boca Juniors – Santos (miercuri, ora 03:30) cota 1.55

Cândva un meci care ar fi făcut un stadion precum celebrul „La Bombonera” să se umple, confruntarea dintre Boca și Santos va trebuie să se dispute fără spectatori.

Chiar și așa, misiunea argentinienilor pare una ușoară, Santos trecând printr-o perioadă nu tocmai bună, antrenorul Ariel Holan demisionând fix cu două zile înainte de confruntarea din Copa Libertadores.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă pentru victoria lui Boca Juniors.

publicitate tmc 640