Reacţii parlamentare pe fondul protestelor din Reşiţa

banner publicitar

Deşi s-a intrat în a doua zi de proteste la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, un singur parlamentar de Caraş-Severin a avut până acum o reacţie publică.

Iar acesta nu face parte din partidul aflat la guvernare, cel care a bulversat sistemul de salarizare din România! Primul, şi până acum unicul, parlamentar cărăşean care a reacţionat public după ce zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean au ieşit în stradă nemulţumiţi de lefurile primite ieri este deputatul PNL Valeria Schelean.

„PNL va depune, la Camera Deputaților, o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, ca urmare a situației salarizării din domeniul sanitar. În același timp, solicităm prim-ministrului Viorica Dăncilă demiterea ministrului Sănătății și a ministrului Muncii! Oamenii au fost mințiți! Li s-au promis creșteri salariale, au fost asigurați că nu vor exista salarii mai mici decât cele în plată și acum realitatea arată că guvernarea PSD-ALDE își bate joc de oameni!“, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Valeria Schelean.