Reabilitarea căilor de acces şi modernizarea parcărilor – pe lista priorităţilor la Moldova Nouă

Începând cu mijlocul acestei săptămâni, căile de acces și parcările din proximitatea a patru blocuri din orașul de la malul Dunării vor fi supuse unui amplu proces de reabilitare/modernizare. Lucrările demarate se află în strânsă legătură cu un alt proiect finalizat recent: piața agroalimentară.

Veste bună pentru locuitorii din zona blocurilor 32-33-4-5. Căile de acces, unele ca după bombardament, și parcările vor îmbrăca în scurt timp haine noi, lucru îmbucurător inclusiv pentru comercianții care își desfășoară activitatea în cadrul pieței agroalimentare, dar și pentru clienții acestora.

În privinţa schimbărilor care urmează să aibă loc, aici se pot aminti:

– rebetonare parcări adiacente aleea George Enescu, zona blocurilor 4, 5, 6;

– reabilitare și rebetonare parcare în zona blocului 32;

– refacere acces aleea George Enescu cu aleea F. Gliselini și rebetonare parcări în spatele blocului 3;

– rebetonare alei acces bloc 32;

– rebetonare acces autoturisme dinspre aleea George Enescu către blocul 33, cu acces către piaţa agroalimentară;

– realizare marcaje parcări și înlocuire borduri în zona parcărilor.

Reprezentanții administrației publice locale îi îndeamnă pe cetățeni să colaboreze cu polițiștii locali în ideea de a elibera zona în perioada lucrărilor. De asemenea, companiile care își desfășoară activitatea economică în zonă, dar și persoanele fizice care au nevoie de acces cu autoturisme vor beneficia de sprijinul reprezentanților Poliției Locale, în slujba polițiștilor fiind pusă identificarea rutelor alternative până la finalizarea proiectului.

Reabilitarea căilor de acces și modernizarea parcărilor din zona blocurilor de mai sus se vor realiza cu ajutorul sumelor alocate din bugetul local al orașului Moldova Nouă.

Sursa foto: Facebook.